Коментари - Ето как ще изглежда най-новият руски смартфон | IT.dir.bg
назад

Ето как ще изглежда най-новият руски смартфон

В руската социална мрежа ВКонтакте се появиха първите изображения на руския смартфон YotaPhone 3.

Обратно в новината

Коментари - Ето как ще изглежда най-новият руски смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 23.10.2015 хонг-конгския концерн REX Global Entertainment придоби 64.9% от Yota Devices за 100 милиона долара. Днес REX се нарича China Baoli Technologies Holdings Ltd. За процесори, екрани, батерии, сглобки сте наясно.

Купуват пазара, не купуват телефона.

Оставете телефонните му способности, кажете с какъв калибър стреля и каква му е скорострелността?

Няма с каква операционна система ще бъде, най-вероятно с американската "Android".

ДАВАМ 1000 ЛВ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН, КОЙТО МИ ДОНЕСЕ ЙОТАФОН ДА ГО ВИДЯ И ПИПНА.. МУРЗИЛКИТЕ ПРИПАДАТ ОТ ВЪЗХИТА, АМА САМО НА СНИМКИ И ПРОЕКТИ...

Стига сте писали за Русия. Искаме статия за разработвания в БАН нов модел чушкопек - ЧУШПЕК ver. 3.0. (made in China). Да се види къде сме ние, къде са изостаналите руснаци, китайци, американци и т.н. :)

телефончето е добре само за разлика от останалите тухли при този шанса да падне по дисплей е 100% винаги:))))

възторга на една шепа талибани от прлюенето по Русия е невероятен поради пълната им безпомощност.Те винаги дават за пример и се радват на телефончета ,джаджи лаптопчета идр.ширпотреба и кинкалерия, които се произвеждат успешно в Пакистан Индия или Бангладеш.А Русия не била произвеждала нищо.Нищо , само само кораби, самолети, подводници ,хеликоптери ,автомобили, камиони ,атомни реактори,електронни системи за ПРО, сателити, космически кораби, ракетнни двигатели, и най големият износител на продукция с двойна употреба /викокотехнологична продукция съгласно доклад на ам.агенция Булмбърг/.

сделан! не, мерси

Ихаааа тука някои хора ще им излезе пяна на устата бре, че има нрщо руско :) Не знам какъв е телефона не съм поклонникна Русия но не харесвам идеологията на САЩ .... просто ми е смешно как хора, от които нищо не зависи се пънат тука .... дано взимате пари затова, че иначе ..... хич не говори добре за ВАС.

савецкия болен най здравия болен

Поредната куца новина. Вярната е, че се е появил поредният Китайски телефон използващ сбирщина от крадени технологии който е поръчан в ограничена серия от пияни блядове за да се раздава като сувенир от дедо им Бляд пардон Мраз по нова година.

Този "телефон" е редно да се нарича не Йота, ами идиЙота в съзвучие с шепата му поклоници :)))

"най-новият"??? Дир.бг, не ни разсмивайте! Кога тия чугунени руски алкохолици са произвеждали нещо смарт та даже телефон? :))) Руският телефон е само 3Д модел и рисунки за радост на тролетариата!

За тъпаците по-долу които на всяка новина, където е спомената Русия, плюят и тролят, ще спомена, че Yota phone спечели една торба западни ревюта. Аз лично имам Yota phone 2 той имаше вградено безжично зарядно, когато Самсунг го пуснаха като идеология чрез допълнителен калъф.

имаш го като рекламна броика, руски троле

Браво. Доколкото знам са произведенио 2 бройки. Една за Путин и една е дошла при теб.

голям смях ще пада

Тъпите пияни ватенки не могат да направят дори телефон. Те масово купуват американските iPhone . Apple е продала продукти за $2,5 милиарда в Русия.

Нещо не видях надписа за платено съобщение. Аз ги разбирам дираджии (или може би е по-правилно да се каже дирници) - не са те виновни, че са станали част от бизнес-империята на ЕДНА СВИНЯ, но все пак, когато взимат рублички за да прославят скапана техника, е редно да се слагат един надпис "платено съобщение"

Руски смехурковци жалки. Както винаги, 1000 години след цивилизацията.

Ще се зарежда с въглища и ще пуши като Кузя.

Абе кое е руско тука - ни процесора, ни дисплея, ни цената в евро?? Лъжите на Крокодила Гена....

"Американская фирма Transceptor Technology приступила к производству компьютеров Персональный спутник" ... По-старите от нас се сещат за останалото... ;)

Автомобили не могат да произвеждат смартфони правят......... а имали резервоар за водка...

изглежда като старо галакси с допълнителна камера/сензор отпред. бравос, боярищникус!

Всички интересни статии изчезват слизат надолу, а тази за руския китайски смартфон стои неизменно най-отгоре цял ден. Сигурно чакат всеки момент тролетариата да се включи на пълни обороти по заповед и да заработи някоя копейка.

чакат новината за български смартфон. или може би американците да направят автомобил който не е по-стар като технология от германските с 50 години, или да пуснат на пазара швейцарски компютър, френски смартфон, американски часовник който да зарови швейцарските или японски парфюм!!!!????!!!!???

преди 50 г. ам. коли са бъкани с екстри, на немските по това време им сваляш стъклото с манивелка. Ако сега сложа едно напомпано камаро, корвет, вайпър или Харлей до некоя ладуня и ижетка ... Алкател (френски) произвеждаха едни от първите мобилни телефони, колхозия и тогава нямаше.Един от най-мощните суперкомпютри е в Швейцария, къде е тоя в Оркия? Американски часовник, пич, виж един смартчасовник кви пари е и дали е модерен в момента? Оставаше и да няма японски парфюм, вероятно хилядолетия преди смрадливите ватенки да са имали ... и т.н. и т.н. ...

Ми имаме смартфон Правец, румънците ALLVIEW цяла серия.

А стреля ли?! Само изпаднал руски бляд може да си купи руски смарт, т.е. дебилфон

купи с израелски в! те са най-добрите!е

Ей такива статии ме подтикват да си изхвърля всичката техника от вкъщи и да си я подновя с руска такава - хладилник, телевизор, моб.телефон, лаптоп, цифр.фотоапарат, автомобил, печка, пералня, сушилня, котлони, микровълнова, миялна и прочие ... . Размечтах се!

че покажи някой западен телефон , хладилник,печка или лаптоп-всичко се произвежда в Азия , но не и на запад, но Азия а и най вече оглозганият запад не може да произвежда това което се прави в Русия, поради тази причини "изостанала" русия си прави каквото си поиска с "високотехнологичния" чушкопек- Запада, а той само наблюдава скимти и гласува декларации.

Аз съм написал "да си изхвърля техниката", а не "западната" техника. Което само показва, че не можете и да четете! За "осмиляне" не смея и да си помисля! Въобще - пълна трагедия. А може би и комедия да е! Зависи от коя страна на вратата на тоалетната си ....

само на дъртите прости комунисти като теб все още има в главата понятия като "западен". човече, 21 век сме!

СС дядка /вероятно бивше ченге/ я ми кажи едно нещо което да не се прави в Русия .Кое не се прави кораби ли подводници ли космически апарати ли ракетни двигатели ли спътници ли самолети ли атомни реактори ли, автомобили ли камиони ли , кое точно не са прави бе талибан.??

техниката за източно европейския пазар се произвежда в Русия. чети бе неграмотник!

Нищо не се прави в Русия. Проблеми с технологичната дисциплина, мита, нестабилна рубла.

Технологичната секция на дира постоянно събира русофобите със статии за Русия. А те, горките, нали не са много умни, се хващат на голата кука и въртят брояча на посещенията, пишат глупави коментари и са щастливи, че громят Русия. Какви жалки същества :)

Ами той броячът се брои и от тебе бе тъпако. Само, че нормалните хора се смеят тука на руската технологична мощ, а вие русофилите влизате тука за да ви се подиграват и бъзикат. Що за мазохисти сте? Пък ДИРа кво? Нека си печели.

VenkoGrig

Последно Йотафон 2 струва в китайските сайтове около 100$ и не съм чул да има кой знае колко интерес към него. Още по странно че не съм чул ни един тукашен руссофильистик да си е купил Йотафон. Що така бе да еба мама ви малоумна?!

Никакъв интерес видиш ли. Всеки който познавам си го купи.

Аз не разбрах - кое му е руското - Андроида ли, процесора ли, дисплея ли, или пък поне е сглобяван в Русия (а, не е това - пави се в Китай). Ей, Россия, страна могучая :)!

А ай-сифоня да не е нещо по-различно?!?

Ми софтуера му си е американски, чипа си му е американски, стъклото му американско, разликата си е очевадна, освен за простите путлерасти

Сега чакаме първия български смартфон, че да може местния зомбелаж да въздиша през розовите очилца. Процесоръта и паметта ще са констроирани лично от слънцето, въздухът и водата тиквонии 3ти :))

Мда, руснаците са велик народ!

Че кой друг народ може да изпие толкова лосион?

Чак пък руски,явно само парите са,но то и сега има такава компания за смартфони-престижио

И предишният струваше толкова, но у нас беше около 1300 лева...

Пфф руска технология. Кога ще мога да си я купя. Аааа!! Мога ли да си отварям бирата с йотапфонето или да го ползвам за крик. Коя гайка са използвали, 22 номер? Може да го ползвам да си подпирам масата, че се клати.

всичкото руснак, което има поне малко пари си кара на apple или samsung Медведев също е фен на ябълките

Що е на китайски?

това е на модерния руски мандарин ..

От предишните имаше много оплаквания от камерите, микрофоните и батерията, както и от странни софтуерни проблеми. Повечето от руски потребители... Дано този да са го пооправили малко.

Браво, сега всичкото мурзилаж ще си го купи и ще бие с него по тиквите всички останали със скапаните смартфони. Въпреки, че процесора е от началото на 2016г., рашките са му добавили допълнително безаналогово устройство с педали, което повишава производителността на процесора с цели 50%.

Я сподели само кое от всичките части е руско или се сглобява там,че не разбрах......западни чипове,западен софтуер сглобен в Китай,къде тук е има нещо руско или са участвали в логото на това тамагочи:)))))))))))