Коментари - Официалната премиера на YotaPhone 3 | IT.dir.bg
назад

Официалната премиера на YotaPhone 3

Официалната премиера на YotaPhone 3 се състоя в посолството на Русия в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Официалната премиера на YotaPhone 3 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам Йотафон 2 и мога честно да ви кажа, че е откровен боклук! Бъгав, с кофти приложения, забиващи при всяка възможност. Процесора е уникално слаб, малко памет.....трагедия с една дума.

И аз имам. Идеално си работи. Естествено има разни тинейджъри които и Win7 могат да бъгясат. Ама тва е от тинейджъра, не от машината.

В Русия ползваме сателитни телефони. Играчка всеки според желанието си купува.

И тоя ще топли повече от колкото да върши работа. Традиционно всички бивши соц държави им куца инженерната мисъл и адекватно поведение спрямо потребителския пазар.

Защо не в лева??

Дира, толкова сте лакоми,че ще си загубите читателите. Този сайт стана, като рекламна брошута. Пълна лудост е при всяко презареждане да излиза реклама на цял екран.(мобилна) жалки сте.

Мобилната им версия си беше кьопава поначало а откак наплескаха тия реклами стана напълно неизползваема, на 64 kbps е безнадеждна. Реалната им информация без рекламите е в количества позволяващи времето да е пренебрежимо на 64 kbps, ама иди им обяснявай. То да беше само от лакомия...

за спасение е инсталиране на някакъв Adblocker на брозъра с който сърфираш. Намираш си го в секцията Добавки ( Аdd-Ons ) в настройките на броузера.

Бе не съм опитвал досега ама май почва да се налага. Но като гледам как почват да не остават сайтове работещи на повече от един браузър и то само ако е в последна версия очакванията ми не са големи...

Къде му е пълнителя и с какъв калибър патрони стреля това руско изобретение?

иота за идиота

Според статистиката за 2015 в Русия са продадени 4.2 млн. смартфона. От тях 417 бр. са Yota, като в това число са модификациите 1 и 2. Информацията е от "Известия", които цитират изявление на Yota Devices, оторизираните представители за РФ.

А е и грозен.

поръчай си го червен за по-убав с образа на Путин на екрана

това скромно събитие в посолството е грандиозно само за дир.ру 100 статии за нещо което е финансирано от държавата отложиха пускането на пазара защото русия събираше пари не йотафон държавата събираше пари

Поредния КИТАЙСКИ МЕНТАК нищо, че е поръчан извън държавата на МЕНТЕТО.

Български смартфон - Pravetz 4++! И е чисто български, а не китайска компания с 25% рашистко участие като смешния путяфон! МУХАХАХАХАХАХА

Я погледни пак .

Аз мисля че българския телефон е по-малко наш, все пак тези са се постарали и са вкарали някаква новост с е-ink екрана. Иначе телефона е приличен за пазара, просто нова версия. Нашия за съжаление е просто поръчан в някоя фабрика и му лепят стикерите Правец. Мен тези от фирмата не ме кефят, купили са правата на бранда и само искат да печелят без да влагат нищо. По модела на '90те. Само че китайците го надраснаха този модел и са по-хитрии са се кооперирали с рашъните, щото на последните им трябва техен бранд. Хич да не е поне един телефон да имат за вътрешния пазар, да не ги е срам от световните суперсили.

Да бе затова като им постнах въпрос къде се произвеждат частите и къде се сглобява и ми премахнаха поста от страницата им. Абсолютен 100% китаец! Анапусали: наши партньори от Хонг Конг .... Смешници!

мдаам..телефон с: дисплей 1: Южна Корея дисплей 2: САЩ Процесор: САЩ ОС: САЩ Сглобен в...Китай :) бил...ъъ..руски ? Верно ли бе мурзилаж ?

Да очакваме ли , че айфоните ще започнат пак да се произвеждат в щатите ?

гиниралут, ХАХАХАХА Има български смартфон и не го представиха в посолстовото при чайниците, а в България!

де уа ? И кога ?

докато го няма на снимка като телефона на Путин - не е официално ..

Официалната премиера на YotaPhone 3 се състоя в посолството на Русия в Китай. ------ Боже, колко са смешни и жалки рашистките боклуци!!!

Е не като представянето на българския ... ама карай .