Коментари - YouTube поглежда към геймърите | IT.dir.bg
назад

YouTube поглежда към геймърите

Google се готви отново да добави към YouTube функция за стрийминг на събития на живо, която обаче ще се фокусира върху гейминга, твърди "The Daily Dot".

Обратно в новината

Коментари - YouTube поглежда към геймърите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е много добра идея аз сам геимар и ше се радвам да има такава опция

В ГЕЙМЪР има хем ГЕЙ, хем и МЪР!

докога света ще си затваря очите и няма да обяви състоянието гей-мър за болестно? Съответно да се предприемат мерки срещу "пристрастяването" и да се одрусат гигантските компании като "склоняващи" към такова. Млади, умни и очевидно с талант деца стрелят, трепят и газят полицаи, чудовища, зомбита и т.н., вместо да се занимават с нещо полезно. А не по-малко опасно е и да им се сбъга мозъка и да хванат истинското пушкало.

Мда, къде по-полезно е да се виси по кафета и дискотеки, да се слуша чалга или политическите глупости на шизофрениците от политиката. Да не пропусна умните и интелигентни журналисти от тип Бареков :)

YouTube освен 4K е и единствената освен Twitch платформа, поддържаща 1080p 60fps. ;)

Успех с конкуренцията на Twitch ;) Ще им е нужна.

тубата е голяма боза, става само за видеота на внуците да ги пращаме на бабите. Качеството им е ужасно, особено аудиото.

Кой друг сайт поддържа 4К видео? Може би вбокса? Едва ли.

То пък една файда от 4к при тази компресия...да не говорим колко значимо е да гледаш във формат 4к как някой се пребива :)

Става въпрос за звука, за видеото не ме е еня, обаче звука им е отврат.