Google и YouTube се сринаха

Най-голямата търсачка и най-популярният сайт за видеосподеляне вече са достъпни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв срив какви 5 ст пални глупости щто ас немам срив щтото ми писна от хакери и имам 6 антивирусни програми

Много филми дърпате и чупихте системата

Колко сам глупав ооооооооо

Вече работи и You Tube.

Как е правилно да се каже: "Google и Youtube се сринаха. YouTube претърпя срив в Европа и Северна Америка... като Балканите са най-потърпевши... Малко след това се срина и най-голямата търсачка в света - Google... Проблеми има и в ползването на услугата за музика Spotify, която не принадлежи на ИТ гиганта..." или е по-правилно: "Проблем с достъпа до Youtube, Google и Spotify. Google и Youtube се сринаха. роблеми има и в ползването на услугата за музика Spotify, която не принадлежи на ИТ гиганта. Причина за това е технически проблем в дейта центъра на фирма "Телепойнт" ООД, която се грижи за CDN мрежата на въпросните услуги. Срива засегна милиони потребители, най-вече на балканите." (то аз не знам извън балканите обслужва ли някой въпросния дейта център)?

Две са истинските причини: 1. Скъсан кабел в Мюнхен на 19.12.2019г. в 06:15ч. сутринта - възстановяван поетапно между 15:30ч. и 16:30ч. 2. Скъсан кабел в Букурещ на 19.12.2019г. в 09:40ч. сутринта - възстановяван поетапно между 12:00ч. и 13:00ч. Всички часове са в българско време. Това е единственият факт - всичко останало е плод на конспирации и фантазии.

DNS срив. Неприятно. Тези които казват, че услугите си работят са прави - ако са в кеша DNS записите на сайтовете. Самите услуги не са спирали.

Ако си се закачил за кеш сървър на гугъл някъде в чужбина ,който не е бил засегнат от срива няма да ти спре. Друг е въпроса колко е редно да си закачен там при положение ,че на 2ms има в София гугълски кеш сървъри

Аман от тия руснаци - сигурно протестират срещу импийчмънта на Тръмп

Пачему? Ако се наложи, ще си изберем друг.

Без приходите от Хуавей е трудно.

Кви приходи от Хуавей не разбрах? - те си отиват в Китай

дир, вашият бутон "изпрати" за коментари първи запецна. проверете си нещата. чао и лека

щото ползват reCAPTCHA проверка за спам

Youtube не е спирал. Пълни глупости!

не е спирал! цяла сутрин гледам клипчета... кога е спирал?

youtube , а не pornhub

за тубата говоря. второто не го знам какво е

idio

я... при мен в южния пасифик сичку си работи. даже май е по бързо като ЕСССР гейувите не са накачулени на клона. Даам...

2019-12-19 10:54:32 МАЙОРА (нерегистриран) Не ползвайте Гугъл, а яндексь, не ползвайте Гмейл, а мейлру, не ползвайте Андроид, а ПутяОС, не ползвайте Интернет, а пощенски гълъби с червени звезди по крилцата! ВЕНСЕРЕМОС! ---- венсеремос или Хайл Пут!

е лъжа! не е падала тубата!

Вече русия ще ни пази и в Интернет. Минаваме зад файъруола им.

goose

Айде на евтиния трафик за рекалмитееее ... :) Гугъл не се е сринал, бачка си в целия свят, имаше локални проблеми за БГ с един от CDN-ите им :) В момента и това е оправено :)

Не ползвайте Гугъл, а яндексь, не ползвайте Гмейл, а мейлру, не ползвайте Андроид, а ПутяОС, не ползвайте Интернет, а пощенски гълъби с червени звезди по крилцата! ВЕНСЕРЕМОС!

милиони хора ги ползавт деди.Споко , пий хапчето и се успокой и после следващия виц да умориш руснаците от смях поне с вицове.

Кое ползват? ПутяОС ли използват?

На ПутяФон

То и джимейл го няма....

Колко ли пубера си прерязаха вените, че е недостъпен youtube? (Това мъча 2 минути да го кача - Whoops, looks like something went wrong.)

Запишете се в нашая отечественая "В Контакте"! По братски.

качено е нещо което не е трябвало да бъде качвано, явно докато не разчистят няма да го пуснат. А пък тизи които са го свалили ще претърпят случайни инциденти

Всичко идва от Ильоменатите

не от рептилите

Youtube също заработи!

При мен Гугъл си е добре. Обаче връзките към вашата базичка нещо хич ги няма.

Александър Звездев Така е - КОЙ знае къде пак е копнал багер и скъсал оптика опорна... АМАН! ;( Харесвам · Отговор · 1 мин.

Шуткин и путинясалите му зомбита са виновни!

SYN flood? А колко много сайтове са закачени като gmaps примерно не е истина ... и всичко започна да се влачи

Аууууу, какъф ужаст!

И най-лошото в този случай е, че огромна част от сайтовете, дори и нашите родни са се оплели като свински черва с гугъла и при такъв срив какъвто имаме днес буксуват и то яко, щото не са си оставили алтернатива в интернет комуникациите.

Един път се сринало за 15 години, човека търси алтернатива Да те ..овам в 'алтернативния'

много си му е смислен коментара ! и не е изобщо 1 път ,

Достатъчно е да си качиш на сайта си примерно линк от gmaps къде ти се намира фирмата и като не може да го зареди чакаш таймаута

Не е един път, но явно ти не знаеш. Проблема е, че гугъл използва т.н. елегантна диктатура върху комуникациите - а именно, или соамо с тях или без тях - това ти дава като избор. Не става дума за личния ти комп или смарт, а за тези които предлагат услуги в интернет пространството. Да те питам - как беше гугъл плей при този срив, за андроида говоря. И да те питам също - в Китай имаше ли срив на гугъл и тубата?

Майка ви руска, защо хакнахте търсачките бе? Писна ми от завистта на Путин!

Пунит ли пак е виновен ? И за какво точно иима да завижда ?? И все пак -Путин: враг на клошарите в Манхатън,Чикаго и Столипиново и първи враг на купонната система на гетото САЩ.

Пунит да..ъъ..кой е тоя Пунит ?

Skynet is taking over!

Руснаците атакуват! Особено Балканите, те тук имат най-големи интереси!!!

Колко ли хора се чувстват безкрайно по-глупави сега :DDD