Коментари - YouTube спря монетизацията на канала на Ръсел Бранд | IT.dir.bg
назад

YouTube спря монетизацията на канала на Ръсел Бранд

Сайтът за видео рядко е прибягвал до подобна опция, като следващата стъпка е изтриване и налагане на пълен бан

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - YouTube спря монетизацията на канала на Ръсел Бранд | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ю тъп, любимото място на простосганието. Стой далече!

Тубата е просто една от многото платформи за видеоклипове. В нея можеш да се образоваш, а можеш и да затъпееш. Изборът не е на тубата, а лично твой.

Опитват да запушат устата на поредния неудобен - отново някоя се "сетила", че била изнасилена... преди 20 години! Те и Асанж така първоначално обвиниха в изнасилване. А Робърт Кенеди онзи ден направо са пробвали да го убият - убиецът е бил преоблечен като полицай. Ако всичко това се случваше в Русия всички медии щяха да го пишат на първа страница.

Какво друго да очакваме от Фашистката диктатура в щатите? Ами имат атомни оръжия и могат да ги употребят когато видят, че повече няма да могат да дерибействат свободно на планетата която си мислят че управляват!

поредните златотърсачки. га ядаха шпека не реваха, сега се сетиха че били насилени....

Аман от "спасители" - все искат да ни спасяват ... ай оставете ни малко да се помъчим без вас, а ?

Спряна е монетизацита на не малко канали, които критикуват решенията на властите в САЩ и Европа и имат критично мислене. Ръсел е поредния, но им трябваше причина, за да не е толкова явно, че всъщност е лов на вещици.

Фашисткия глобалистки режим коля и беси всеки, който дръзне да каже истината. Изфабрикувани поръчкови журналистически обвинения и срещу Тръмп.