Южнокорейската космическа сонда Данури навлезе в лунна орбита

Уредът ще картографира релефа, за да определи зони, подходящи за евентуално кацане

Обратно в новината

Коментари - Южнокорейската космическа сонда Данури навлезе в лунна орбита | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо пристига след 145 дни? САШ не отидоха ли там за 4 дни?

Защото е безпилотен, и за никъде не бърза. Американците имаха хора на борда, и не може да се мотаят. А и е много по-скъпо да идеш за 4 дни, отколкото за 145:)

започнаха прди 30 години с опелчета по лиценз и къде отидоха, а ние?

Корейците са изключително достоен народ. С удоволствие ходя в тяхната верига супермаркети Super H Mart в САЩ. Освен райското разнообразие на любимата ми риба и морски дарове, приятно е да се присъединя в множеството на корейците. От тях лъха на древност и достойнство. Изключителна красота е видът на корейките облечени в празничните си народни копринени дрехи. Азиатски Мадони. Корейците и японците са най - високите народи сред монголоидната раса. Средни и високи на ръст.

Поредната фалшификация спонсорирана от НАСА, Мъск, Безоз и Сорос за да прикрият немощноста и некадърноста на НАСА, които се провалиха с така широ рекламираната 'най-голяма ракета'. Краварите никога повече няма да стъпят на Луната, няма никой да ги допусне да литнат със скапаните си тенекии и бидони. Руските Сармата вече са на бойно дежурство

Руските сърми са на бойно дежурство, ама в главата ти. Все още не са произвели и една бройка. Смъркай там махорката и рупай брезови корички, тихичко.

Тоя луд....умора няма.

отклили са нещо там! Сички се юрнаха на там сал ние, макета и албанци сме на куйрука. Скоро и военни бази ще има

Това дето са го открили там, е отдавна - хелий 3. Промяната е в това, че най после строят реактор във Франция. Познай, какъв.

Първо, реакторът го строят от поне десетина години. И, второ, ще работи на деутерий-тритий. Та мисълта ти е?

Най доброто гориво за такъв реактор е хелий 3. Който пръв започне да добива и доставя, ще натрупа невъобразими пачки. Да ти го обяснявам ли по подробно или и сам можеш да схванеш вече картинката?

Хората сонди към Луната пращат, а Прасчо се прави на Страшччо.

Скапаната НАСА даже и това не може!!

Странно... Русия отлага сондата за Луната, ма НАСА не можела... На каква дрога си бе, прасчо?

Секна ви финансирането от Масква и почнахте да пушите каквото ви падне...