Коментари - За пръв път от Студената война: САЩ с наземно базирани крилати ракети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо хубаво не ни чака. Всеки един от лагерите ще прави, връща и измисля все по коварни оръжия. Вечната битка между щита и меча е в пълният си блясък!

Доброто винаги побеждава. Американската агресия не може да продължава вечно.

На ватенките може да е непончтно, но срещу тези ракети на практика няма противодействие. Да, бавни са, но летят на 30м височина. Нито можеш да го засечеш, нито да го унищожиш това. Доказана ракета, за разлика от прехвалените хиперзвукои Кинжали, които се оказаха пълен боклук.

Yann

Хайде сега можещите да четат да кажат кой напусна договора? После пак ли Русия е виновна?

Къде я видя агресията? В зачервенуто си ду.е ли?

Какви лоши кравари,докато Русия хвърля цветя в Украйна и се готви да донесе щастие на цяла Европа те разполагат ракети! Злодеи!

Руснаците ги обвиняваха, че в Румъния са сложили установка като на кораби, от която могат да се изстрелват ракети с такъв обсег. Договора очевидно е правен, да не достигат ракети от Калининград до ФРГ и нататък. Само че реално САЩ заби нож в гърба на западна Европа като го разтури, друг е въпроса как реагираха пионките в западна Европа.

Украйна има нужда от такива ракети, за да може да отвърне по военни и инфраструктурни обекти навътре в руска територия!

"Вашингтон официално напусна договора през 2019 година, с което той престана да съществува." Защото русия го напусна неофицилано преди това ли? :)))) Това като вица за сътезанието между Кенеди и Хрушчов. "Дргуаря Хрушчов завърши втори, а Кенеди предпоследен."

Ватата сигурно се припотява някъде.

Разтури го русия като спря да го спазва.

Русия спря да го спазва без да го напуска.... :)) Жена ти като тръгне по чуждо тоя брак се разтрогва, но не по твоя вина.

Това чудо на техниката за колко минути ще вземе Хелзинки - Бункера на Късият под Кремъл?

Примката лека полека се затяга около хилавото вратле на Пиздин.

Ти нали се сещаш , че наобратно също ще полетят такива чудесии . Ако стане такова нещо , ми е чудно къде ще си завреш тъпата кратуна То бива бива тъпанари в днешнпо време , ама толкова вече не бива сякаш ...

Боклук, ама с боклука думнаха пейтриот за 1 милярд долара.

В договора има клаузи, как да се проверява спазването му от другата страна и те включват инспекции. Русия отказва тия иснпекции... Тоя договор става безмислен. Това, че САЩ са си направили труда да го напуснат официално не променя нищо. Русия го прекратява ефективно, като октаваз инспекции.

Американците влизат в световните войни на третата година от започването им, това означава да се противопоставят на създаването на Нов Световен Ред през 2025 година. През това време се подготвят.

Нищо няма да полети! Късокракото джудже разпродаде всичкото оръжие и с парите си купи златни кенефи и дворци! Затова сега рашистите се крепят на иранските дронове

Ае честито! Сега ще ги разположат във Финландия и Балтийските републики! С това нахлуване в Украйна, орките сами си го направиха!

не, това значи да го правят този нов световен ред с тяхно участие

Какво си направиха ? Изразявайте се малко по ясно

Русия отказва инспекции, защото нейни инспектори са допуснати само до малка част от обектите подлежащи на инспекции. Това са реципрочни мерки. Стига с едностранното представяне. За това си имаме платени медии.

А така... Единственото стойностно в статията е в средата САЩ напуснаха едностранно договора, с което той престана да съществува. Досега имаше само мънкане - Русия това, Русия онова. Истината, рано или късно, изплува. И това ще стане навсякъде и за всичко!

И Хитлер така, и той е смятал да налага Нов Световен Ред с негово участие, също както сега Путин смята да участва в създаването на Руски свят!

"Те са базирани в ЕВропа и обикновено въоръжени с ядрено оръжие." - както обикновено - европейците да дишат мизерията от краварските амбиции. От сърце им пожелавам на САЩ да ги удари астероид или да изригне Йелоустоун, така света най-лесно и бзболезнено ще се отърве от този тумор.

Паднаха в капана!

Нахлуването беше по причини, финансирани от САЩ - украинските фашисти, които избиваха руснаци. Всъщност и българи!!! Забрави ли, чъжда подлого?! Заради такива като теб България ще бъде набутана. Фашистът дреме в половината население и само чака да го уплашат и да му подарят нещо, за да сдаде багажа и да се присъедини. Конюнктурщици! Опортюнисти! Тъпаци за сметка на Родината!

Капоне, мизерията не беше ли в банановите републики?

Как разбра , че е разпродал всичко , пък и златни кенефи си бил купил . Ходил си сигурно и ги видя ... Пък Бай Дън сиг сере на клекало и живее в колиба . Друго - късокрако джудже ??? ти дългокраки джуджета виждал ли си ?

Не - мизерия е да разполагаш нападателно оръжие в "приятелските" ти държави и да се месиш в политиката им.

След като в продължение на 20 години Европа отделяше около 1% за отбрана, сега този процент е по 3. И всичко това заради "миролюбивата" русия, която не напада съседите си и не избива мирно население. Абе държава стожер на мира.

Ал Капоне каза: "От сърце им пожелавам на САЩ да ги удари астероид или да изригне Йелоустоун" Което е същото като оня виц за казармата: "Смейте се вие, смейте се, ама като падне тук атомната бомба, после аз ще се смея!" - казас старшината на войниците от ротата.

След като в продължение на 25 години Европа съществуваше що-годе мирно, на САЩ им хрумна да инсталират психо-русофобско правителство в украйна. Първия път, с оранжевата революция не успяха, та се наложи да организират мейдан.

какво от това? Къде са свръх звукувите?

Взе ми го от устата, тъкмо щях да го кажа! Накрая Путин може да бъде линчуван от самите руснаци за всичките вреди които нанесе на Русия за толкова кратко време!

САЩ ще загубят войната в Украина и тъпото им НАТО изведнъж ще лъсне че е излишно. Това ще счупи "икономическият" рекетьорски механизъм на гадовете. И тогава ще дойде време САЩ да ядат ракети.

Вече са подзвукови след срещата с Пейтриът ;)

Гадничко ти е да разбирам

Сащ ми сра в гащите

Ще, ще, таваришЧ... А сега погледни пак снимките на Томахавките и преди да ти прилошее, пак завърти латерната "Русия ще победи. Сармати, салати, кинжали мижали...." :-)

Ако приятелските държави го искат

Колко мъка има в продажната русофилистична душица на прага на свършека на империята на злото а след това е края на петата колона тук

Край за харошая Масква! :(

Да казваш че украйна не съществува и е Русия е фашизъм а не да казваш че имаш право да си свободна държава

тези допотопни ракети разработени 70-те години на миналия ВЕК се движат със скоростта на ранена костенурка. Ще уморят от смях всяко ПВО.

Ами по руските телевизии редовно в токшута обясняват, как ще унищожат я Лондон, я Париш, я Ню Йорк. С тези томахавки е само намек.

Не всички идиоти като теб искат да ги управлява проЗт милиционер 25г. а вие само да слушкате но явно за 45г. така са ви зомбирали,че вие друго и не познавате а и я няма вече сладката партийна работа да си клатиш краката а другите да ти работят нали подлого??

То понеже Москва въобще няма такива оръжия, тя няма никакви оръжия бедната... тъпук

хитлер и путин са искали световен ред без сащ, но се оказало че не става така