Коментари - Нова Зеландия забранява интернет троловете | IT.dir.bg
назад

Нова Зеландия забранява интернет троловете

Нова Зеландия обяви психическия тормоз в интернет за наказуемо престъпление. Забраняват се интернет троловете.

Обратно в новината

Коментари - Нова Зеландия забранява интернет троловете | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, де и тук такъв закон. Много от коментарите в дир-а, явно тролски, биха изчезнали завинаги, а троловете биха били в затвора или за принудително завършване на основно образование. Ех, мечти, мечти...

Българинът по природа си е злобно и долно същество, така че, ако се вкара и тук такъв закон, голяма част от населението с интернет трябва да влезе в затвора. Хайде, плюенето да започне сега! Докажете ми, че го можете!

А българското интернет пространство ври и кипи от платени про-руски тролове на БАтака и БСП :))) Чичо Пути плаща яко

Всъщност навярно е доста мизерно плащането. Що за негодна за нищо твар трябва да си за да поискаш да се прехранваш с това да продаваш интересите на близките си - такива хора са евтин отпадък, не е нужно да им се плаща много.

на назе Воленко Сидерович ни плашта по парче пица и дваесе лева да викаме в подкрепа на росиа на по умните дава лаптоп да щракат из нетя на тях дава по парче пица стакан водка и триесе лева

Да, това е факт, но пропускате откъде са финансирани най-известните тролове в Дир-а: Бегееца, Пъстър свят, >>>, Щерев и още няколко. Те са част от т.нар. "хибридна война" и бълват тук глупост след глупост...

neXus

А Сорос и хамериканосите изглежда плащат 5 пъти повече, като гледам кви идиоти има...

Не съм чул да имаме Клон в Нова Зеландия

Простестна мрежа и гравитиращите около нея НПО на американска хранилка защо не са подписали това споразумение?

Айде - нови работни места

деер

Нова Зенландия си е Нова Зенландия. Защо в България троловете продължават. Има теми с по 1000 коментара, аопределени теми- политически инертни - с по 50-80...

Ти не си ли трол? Моето мнение - ДА. Естествено е една тема за Гърция да има повече коментари от тема за резултата от мача по ръгби между Занзибар и Малайзия например. Не мислиш ли?

Не не е естествено темите от интерес за руските господари на троловете да събират по няколко хиляди коментара а всички останали я докарат няколкостотин я не.

"Покрай сухото гори и суровото". Защо ли се сетих за тази поговорка?

Оооо не...Половината драскачи на мнения тук ще останат извън закона....

Ако говорим за коментарите, а не за броя на пишещите, то ще увелича изчислението Ви на 70-80 процента, за съжаление. Реално си мисля, че "троловете" не са много, но са "професионалисти" и бълват с голяма скорост и под различни псевдоними, по два-три коментара в минута... Понякога заливат статии с хиляди комнтари, които размиват и изхвърлят от страницата всеки смислен коментар, а и затрупването с минуси е най-малкото. Съжалявам ги, че са стигнали до такава продажба на убежденията си, но не са само за съжаление, а и за ненавист, защото участват във формирането на нагласите на част от четящите, което е долно, щом не са убедени в написаното, а го правят за пари и имитирайки големи маси от хора, които са дълбоко убедени във всички "факти" и разсъждения.

Половината драскачи далеч не, но неколцината автори на 80+ % от постовете със сигурност.

НСР вече е при тях. А при нас?

Хубаво, тролове не може... А орки и гоблини може ли? М?

Ти маори виждал ли си?

neXus

Леле, тва ако се въведе у нас, всички тъпфонисти ще отидат веднага у панделата.....

И твоя пост не е обиден, така ли? Или говореше за себе си в това число? :))

neXus

Кое е обидно, скъпа???

За такива като теб отдавна има закон. И той гласи всеки може да си е луд стига да не пречи на другите. Иначе на 4-ти километър, Карлуково и други подобни места.

neXus

Ай да не оценяваш другите и да си гледаш в твоя гьол. Хорошо?

го доказа!Ще бъдеш първият който ще опита лично закона, ако евентуално се въведе и при нас.

Леле, пич, ти имаш сериозен проблем, освен ако не си и ти трол. Как намеси "тъпофонистите" в новина за траловете в Нова Зеландия?!? Ънбилийвъбъл?!

neXus

Ми те не са ли и те тролове, бре?