Коментари - Xperia продължава да носи загуби на Sony | IT.dir.bg
назад

Xperia продължава да носи загуби на Sony

Мобилното подразделение на Sony продължава да носи загуби на компанията, а главен виновник за това е слабия интерес към Xperia.

Обратно в новината

Коментари - Xperia продължава да носи загуби на Sony | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа- прескъпи капсуловани стъклени еднодневки минават предимно при зомби-клиентите. Няма достатъчно пазар извън тази целева група.

Аз не съм "зомби-фен" на Сони, а просто харесах най-много техния елегантен дизайн (тогава на Z1). Оказа се, че са и с най-добрата камера (поне преди 2 години и половина), а и останалите характеристики са отлични. Две години и половина не спрях да го изпускам този телефон, по най-различни причини и начини, като продължава да ми служи безотказно! Та, заради това, че ми служи безотказно, бих погледнал и някой от многото появили се нови модели на марката, но само когато преценя, че вече телефонът не ми "помага" за това, за което го ползвам (поща, снимки на документи и като любителска "фотосапунерка", разбира се за сърфиране по всякакъв повод, Гугъл мапс и някоя и друга игра за голямата ми дъщеря). Разбира се, ако не го изпусна фатално за външния му вид и нормалната му работа. Мисля, че другите марки имат по-добра цялостна рекламна концепция, иначе телефоните на Сони са много добри (сравнявам и с телефона на съпругата ми, който е по-скъп, без да казвам марката, за да не се разлютят излишно някои четящи).

M4, e няма такава дърво, пълно е с рекламни приложения на сони, скапана камера, която я пооправиха преди 1-2 месеца. Сони тел. повече никога.