Коментари - Zamunda вече е на линия | IT.dir.bg
назад

Zamunda вече е на линия

След като няколко дена Zamunda.Net не функционираше, най-големият български торент тракер отново е на линия.

Обратно в новината

Коментари - Zamunda вече е на линия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах каква е това ДДС сайт, който го ише, дир-не пишете на латиница. Замунда не са си платили ДДС - то

Уф, отдъхнах си. Не съм спал от дни да чакам Замунда да тръгне. Добре, че си работеше Зелката. "Не се гаси туй що не гасне", разийш!

Пуснаха "Замунда", а вие продължавате да се коркате!!! Що бе?...

Eх, всички с аканти в Замунда да ги вкарат съда в един Трудов лагер - каква България ще ни построят! :))))))))))))))))))))))))))))))) Бригадирското движение на комундетата - ряпа да яде!

и да ти се изредят всички с акаНти в Замунда

Ех, ама не е просто да си лесен,а....

Родна реч оМайна сладка

... в тая сбъркана държава. Министър-председателят няма ли да излезе с обръщение към нацията колко е радостен и доволен от възстановяването на работата на Замунда?

Ми да оди Боко да среже лентата! Или, я по добре да не оди, че да не обърка и да среже кебела...

Замунда е незаконен сайт, всеки които влиза в него трябва да се чувства престъпник. Вие крадете основно от братският американски народ. Защо трябва да продължава това, ние сме европейска държава все пак.

Много хора в Замунда свалят предимно руски произведения. За тях нали нямаш нищо против.

Разбира се зе имам протива, защото те крадат от нашите освободители, от хората които са ни направили държава отново. Освен всичко разпространяват нашата азбука навсякъде по света. Къде останаха ценностите в хората.

Ал

Иване, Иване, Т.н. пиратство се използва от големите корпорации на "братския американски народ" като реклама на собствените им продукти. Типичният пример са продуктите на M$ - Windows, Office и др. Нали не мислиш, че корпорацията не може да си защити продуктите? Може и още как (имаше подобен случай в Китай с Win7, но тагава китайците почнаха масово да мигрират към Линукс, а това е чиста загуба за M$), но корпорацията сама си пуска хаковете, за да може стадото да "открадне" продуктите и да се научи да работи с тях. После е лесно... Един ден ще ти се наложи да ползваш официално придобитите умения и тогава корпорацията ще капитализира печалбата...

Ние крадем от американците, но на тях парите им идват основно от дейностите на Ал Капоне, мултиплицирани в годините. Така че да крадеш от крадеца си е направо законно ПС Замунда си а абсолютно законен сайт, друг е въпроса дали е възможно да се обяви това което прави за незаконно. Ако питаш мен - ако можеше - вече да е направено отдавна.

Нали не смяташ, че козата краде от лозата докато си хапва лозови листенца? Това с краденето, с парите, и въобще всичките глупости, че "безплатен обяд няма" и т.н. са си чисто човешки измишльотини...

Разбирам иронията ти. Но да се взима от братския американски народ не е кражба. Те като ползват безплатно нашите бази крадат ли? Като ни продават прескъп ток, крадат ли ни? Като ни унищожиха икономиката, това кражба ли е???

Иронията е хубава ако тези за които я пишеш я разбират. По минусите които са ти сложили съдя за тези които четат :)

Е то не беше ЦЕТА то ГДБОП то кво ли не теория на конспирациите и сега пак работи :)

Панелните плъхове могат отново да са спокойни! Идилията им от домашна ракия, чалга и порно пак е пълна!

Толкова ти е скучен и безинтересен живота, че се занимаваш с живота панелни плъхове.

Чак пък да се занимавам...то тяхното живот ли е :D