Zamunda.net временно стана недостъпна

Сайтът възстанови работа след няколкоминутен срив

Обратно в новината

Коментари - Zamunda.net временно стана недостъпна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живей завръщането на Славейков. Само дето вместо дискети и сдита ще се въртят едни флашки. Само албума на Венциту няма да се предлага, като благодарност за отворения бизнес.

Ураaaa, малко по малко започнаха да чистят тези спам сайтове с вируси и рекламки! Всеки труд се плаща крайно време беше. Ганя вече ще трябва да си плаща, като всички останали хора по света, не е проблем в днешно време да си купиш игра или да си платиш абонамент за стрийминг платформа, дори нашите оператори подаряват с плановете си всякави стриминг платформи безплатно, стига се стискахте за смешни пари, да се надяваме, че ще махнат и всички останали спам сайтове! Ураааа!

За тези десет-двадесет процента от населението дето се мислят за големите бизнесмени и техните кръгове, където им е посят бизнеса от който много малко разбират но експлоатират останалите 80 %, да това са смешни пари. Но да предположим бедните да го , както имаше такова изказване, то дай и автомобилите да ги разкараме, хем тези 20% ще си карат спокойно без задръствания и таратайки на по над 5 години и ще дишаме и чист въздух. Обаче когато робите като разберат, че са роби и теглят една майна на тия 20%, ко правим вече няма да си такъв отворко, щото като няма кой да експлоатираш няма и кинти които да харчиш ей така, ама такива коато тебе няма как да го разберат.

Това е Cloudflare и понеже сатове са нацвъкани към него (например държавни) и се сриват така. Уж да пази от атаки сайтовете, а понякога сриват самия Cloudflare и покрай това се сриват и сайтове дето не са атакувани изобщо. За държавни сайтове с предаване на лична информация, щях да забраня използването му, а те например го ползваха при преброяването. То като логика е вид proxy за сайт, като адреса (домейна) не е вързан директното към IP, а към такъв на Cloudflare, който препредава на реалното IP. Като държи копия на предавани страници, че да ги връща ако не отговаря при статично викане. Уж поемат атаки на натоварване. Само че самите те се сриват и от там всичко навързано. И е по-бавно. На "who is domain" връщат различно, може би в зависимост от къде е сайта с проверката. Както Гугъл имаше над 100 IP-та и може да ги отвориш отделно и търсиш, с леки разлики, че ги изравняваха после. За сайтът за преброяването тук едни даваха в САЩ, друг в Сингапур. Което като нищо е нарушение и на изискванията за преброяването, данни да отиват в чужбина или чужд в България сървър попътно.

21ви век, още се занимаваме с пиратстване на дребно, при все че тия неща вече са изключително евтини. Това е все едно да идеш в магазина и да питаш тоя салам трябва ли да го плащам или шефа може да те пита, абе що не вземеш да поработиш тоя месец без заплата? Ама нали шамар да е, аванта да е….. българска му работА.

Не всеки може , нито има пари да си позволи всичко за което говориш . Това , че за теб това е възможно си е просто твоя гледна лична точка . Този коментар над мен е просто надменен и грозен.

Егати малоумната новина. Подобна недостъпност става почти всеки ден от години. Просто хостингът им е по-евтин и не достига. Но някой тъп журналист е решил, че са ги "спрели". Тъпото си е тъпо.

Павката и Венциту нещо нещо халюцинират ми се струва.

Както мъдро римляните са казали, на плебса трябва да му осигуриш хляб и зрелища, а после го управлявай, както си поискаш. Е, хлябът отдавна са ни го взели, сега остава да ни вземат и зрелищата и ще последва поредната революция... Така че, тъпите, алчни и самозабравили се политици добре да си направят сметката!

Щот са ти взели хляба си 120 кила, дааа.

Сървърите им явно се натоварват повече заради наплива от спрения наскоро RARBG.

едва ли някой им е свалил песента на тези педали... не познавам човек, който да ги слуша.

От 25 години съм DJ нито един път досега не са ми поискали тяхна песен нито пък аз съм пускал.

ПИПО

Причина за решението стана песента "Се таа, брат" на рап дуета Павел и Венци Венц. "Причината ме разсмя от сърце" Ако някой е свалил песента на двамата "певци" от Замунда, да ми пише, ще му изпратя бутилка уиски. При всичките опции за слушане на музика баш от Замунда и баш на двамата джендъри някой ще им свали песента.

Ако не ме караш да я слушам, за бутилка уиски съм готов да се жертвам и да я сваля тая песен....

Двама нещастни и дрогирани опитват да съсипят Мрежата. Никой не слуша опитите им за музика. Няма как, само губят времето на хората.

Няколко минутно спиране води до новина ???

Малоумниците от НЕТ1 и Виваком ако спрат Замунда ще им избягат и малкото останали балъзи потребители на Интернет

Ами щом са толкова вървежни да си сключат договор със Спотифай :) Или се притесняват, че ще стане ясно, че само те двамцата си се слушат :)

И аз получих нервен срив, но после проработи и сега всички сме щастливи... Ее, без холивудските студия... Няма пълно щастие!

А кои са тези двама олигофрени, заради които е наложено затварянето на сайта? Някой чувал ли ги е? Май не, а? Що не им извадят акаунтите и да видим какво са теглили тези двамцата? Или ги е срам :) Мишки! Няма балами да плащат за плявата им, та торентите им пречат :)

работи си!