Коментари - Разбират вашата заплата по туиитовете Ви | IT.dir.bg
назад

Разбират вашата заплата по туиитовете Ви

По думите и емотиконите, употребявани в Twitter, може да се определи доходът на съответния ползвател в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Разбират вашата заплата по туиитовете Ви | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък познавам застаряващи лелки, дето иначе не могат да се оплачат от финанси, но пък всеки пост е пълен с весели емотиконки и честитки за всеки ден от седмицата (по няколко пъти) и за приятелите. "Весел и усмихнат понеделник приятели :) :):) и сърчица и чуди". "Весел и влюбен следобяд приятели" и пак сърчица и усмивки по няколко реда.

Хората от посткомунизма не могат да направят разлика между високи доходи и "не могат да се оплачат финансово". Нямат представата. Отрязана им е от мозъка. Което е и една от целите на комунизма. Да имаш ниски доходи и да не се оплакаш. Масата простаци свикват с това. Единици интелигентни не свикват и продължаата да различават бедността от заможността. Но пък за това комунистите избиват и прогонват интелигенцията. Така имат пълна власт над достатъчно голяма маса затъпели полу хора с ниски критерии, за да поддържат власта си. В заможна държава комунизъм не може да вирее. Простият народ е почвата за тази гнус.

Немам туитове....

Чакам някоя богата, млада афро-американка да ма туитне.

Просто някои хора просто винаги са весели - като мен :D

Просто? И си заможна?

Аз пък по погледа и усмивката мога да установя сексуалната неудовлетвореност на жените между 25 и 40 год.

шофьорЪТ на джипЪТ спрял джипЪТ е гаржЪТ на ДапЪТ - врачански диалект

Поздравявам редактора с песента на Теньо Гогов - Бубулечка кючек

А как определят безработните? Които нямат никакъв доход?

безработните нямат пари за интернет и те са толкова необразовани и нискоквалифицирани, че дори и да имат няма да знаят да боравят с този туйтъйр аджеба. Анадън му?

При доход от над 50,000 лв на година повечето време си усмихнат, независимо от кахърите които имаш за да ги изработиш тези пари ;)

нататрузят от Гугъл жартиерно и вертикално.

Тъпотата на някои журналисти не престава да ме изумява! Как ще разберат заплатата ми по емотиконите? Използвам ги повече от средното юпи, значи съм бедна цветнокожа проститутка?! Или слушам Вагнер, също като Хитлер?

Статистически, пич. Статистиката си има средни стойности, отклонения, дисперсия и прочее. Юпитата като цяло имат представа от статистика, понеже почти всяка професия включва такава компетентност. При теб не знам каква е представата за юпи, може да си настрани от тази прослойка. Но и юпи не означава богат, а означава финансово осигурен. Индиферентността ходи по света...

от американските университети последните години къртят мивки с изследванията си от типа "как влияе наличието на съдомиялна машина в кухнята на съпружеското съжителство"

Изводи: Който няма пари, му е весело. Който има пари, го тресе гняв, страх и тъга. Безценно!

Може и така да е - страх да не го оберът или пречукат, тъга че вече са го обрали и гняв че не може да направи нищо, особено с българското законодателство. Щастливи са мангалите защото са обрали горния без закона да важи за тях и без наказание.

Извод: който няма пари компенсира с иконки. Който има пари, се смее извън нета.

От прочетеното оставам с впечатление, че след като нямам туитове нямам и заплата. Щом сте казали, нема да ви противореча. :D

Аааа това ":D" накрая те издаде!!! :)) поне 2к на месец взимаш!