Коментари - Монитор зарежда безжично смартфони (видео) | IT.dir.bg
назад

Монитор зарежда безжично смартфони (видео)

Сядате пред монитора на работното си място и оставяте смартфона си под екрана, а когато станете - батерията му е заредена. Без кабели и без връзки.

Обратно в новината

Коментари - Монитор зарежда безжично смартфони (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе момчета, погледнете се, вижте си коментарите. Някои са нормални реакции, ама повчето са тъпи и просташки. Айде стига вече. Поне в тези раздели да се включват по културните и прилични същества. Нека келешите и простьовците си затраят! Замислете се кой каво прави, да, и защо го прави. Комерсиализма е сигурно в голяма степен. Но все пак е от страна на движещата сила :) Както и алчността. В крайна сметка, се развива една нова/стара технология. Ами няма жица, има една степен на свобода в повече :) А за вредата от тази тхнология, надали скоро ще чуем реалности. Причината е прозаична - производители и търговци плащат здраво да се вижда само "плюса". Нали все пак човека е докаран до "лакомо същество"!? Ако се осъзнае и се отрече от лакомията си - тогава ще бъде друго, но до тогава ...

Не разбирам за каква вреда говори всеки при тази технология. Повече от година ползвам такова зареждане и специално търсех модел телефон който я има. Става въпрос за съвсем обикновенна магнитна индукция в обхват на 5мм. Всичките електромотори и трансформатори около нас излъчват многократно по-силни магнитни полета. Да се използва тази технология не е въпрос на модерна тенденция, а по-безпроблемен и безконтактен начин на ежедневно зареждане. Ендни от най-честите повреди по тази техника са именно буксите поради многократните им включвания които се правят.

Нали мониторът се разваля от магнитното поле, излъчвано от телефоните ...

Това сигурно си е вредно. Все едно да се хвалят с излъчвана радиация.

Напъват се да правят все по-нови неща, ама човек трябва да се запита и за смисъла... За чих ми е безжично зареждане, като източника на енергия така и така е на по малко от метър разстояние. Ако закъсам в планината няма да зареди нали ;) А това ше е гъзария заради самата гъзария.

Накрая само да няма заредени с рак.

Никола Тесла.Алчност.

От Самсунг разработват безжична технология. с която ще зареждат с акъл предмониторното устройство. Сядате пред монитора на работното място и бавно започвате да поумнявате.

Бахти , тамън си помислих , че са измислили т.е. то е измислено де , но са вградили в екрана соларен панел а то кво вградили безжичен пад в стойката на монитор ... и то при положение , че самсунг НЕ вграждат безжично зареждане на телефоните си заводско а трябва да си купуваш друг капак , аре нема нужда.

Galaxy S6, може би?