Коментари - Как да защитите своя WhatsApp? | IT.dir.bg
назад

Как да защитите своя WhatsApp?

С над 700 млн. активни потребители и повече от 300 млрд. изпратени текстови съобщения на месец, WhatsApp се нарежда сред най-големите оператори на лични данни.

Обратно в новината

Коментари - Как да защитите своя WhatsApp? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За Андроид е малко по-сложно..." С това мнението ми за недоразумението на Гъгъл приключва. Дори Винфон е по-добра и надеждна ОС от тия. Да не говорим за иОС и ББ.

Знам как да го защитите наистина ефективно - като го изтриете.

700+ милиона абоната, бая триене ще падне...

Аз наскоро си инсталирах WeChat и съм супер доволен поддържа и видео разговори и телефония. Всичко в едно!!!

За това използвам BBM... и аудио и видео има... има го за всички ОС. Не ползва телефонния номер. Какво по сигурно от това.

за кое "това" ?

WhatsApp e прилично приложение за чат, имайки в предвид, че Viber е бавен и тежък, крашва постоянно, и понякога не ти праща съобщенията (или ги праща ден по-късно). До колкото знам Facebook го купи наскоро и ще стане платено в скоро време за някаква символична сума.

До сега Глупи, кога си плащал нещо на фесйбук?

neXus

Изглежда телефонът ти е някаква тояга за 200лв, щом не може да се справи с Вайбер, който е 5 пъти по-лек от тромавия и бъгав скайп.

С най -голямата тояга -телефон си ти, баламурник. За бъгавият ти телефон, всичко лагва.

Всъщност какво е това приложение, и какво му е предимството?

Същото като Вайбър и Скайп, много популярно в "белите" страни, защото Скайп дълго време отказваше да пусне версия за мобилни телефони. Вайбър се ползва в по-бедните страни защото е безплатен, докато за WhatsApp се плащаше годишна такса 1-2$

Merci

Аз го ползвам от поне две години, и не съм плащал досега. Вярно е че при регистрацията казват че първата година е безплатна, но и за втората не са ми искали пари .

Не е същото - няма воип..само текст и файлове пренася засега. Или аз не съм довидял нещо?

Първата година е безплатен,след това ми е 0,60 Е цента за година.Изключително удобна комуникация-чат,обмен на снимки и видеа в реално време,много бърза.

Напротив,скайптелефони има още от 2007 година,купих си за 100 евро без договор,обаче телефонните компании направиха всичко,за да ги спрат ... Сега същите компании пускат международните разговори през интернет ...

Изработката(написването) му е изключително качествено и изобщо не може да се сравни с Вайбър. Черпи само 3пъти по-малко ресурси и работи безотказно. Ползвам го от 5+ години и никога не съм плащал за него. Има акаунти на които пише, че са безсрочни, а има и такива на които пише, че изтичат след година и ще се наложи плащане, но при мен този период се самоудължава и така вече 6та година.

И аз така 5-та година и мисля,че няма да се наложи скоро.Вярно ,че ги купиха фейсбук,но невярвам да го направят платено,а що се отнася до вируса трябва да се внимава.Нищо чудно атаката да е осъществена с помоща на конкуренцията като Viber и тн. понеже Уатсап дръпнаха доста в последните 2 години и взеха хляба на доста чат приложения