Коментари - Защо индийският луноход не остави отпечатък върху повърхността на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кацна ли са на Гацо Бацо на уяа и у заднио двор на гейлорд минчев ххххааааааа ххааааа хххххоооо

"Китай, САЩ, Индия, Русия и други страни имат интерес към Южния полюс на Луната" Русия и луната ха ха ха ...

Не се чете нормално от правописни грешки!

Към повечето коментиращ тука - очевидно няма какво смислено да кажете, затова не се и напъвайте. Американците са кацали на Луната, колкото и да ви се вярва. Вместо да се правите на разбирачи, кой ходел и койе не, почетете малко истинска литература по въпроса, и не се напрягайте. Руснаците са имали готова мисия към Луната с хора, но американците са ги изпреварили, и те се отказват. Кацането на Луната е документирано от руска сонда, прелитаща над Луната, ама вие откъде да знаете, като четете само конспирации. Огромно браво на Индия, че успя д аизпрати на Луната сонда, и то в една от най-неблагопроятните зони, а именно Полюса. Нормално е връзката да прекъсне, дори лунохода се повреди. За справка - първата сонда на Венера се сплесква, още преди да кацне на повърхността, заради налягането. Ама ние откъде да ги знаем ти янеща, като ползваме Интернет за пинизи, а книга не сме и хващали ( някои от вас със сигурност ).

Оберончо, земята е плоска, ама ти от къде да го знаеш. Ми чети бе Оберончо!

СССР са НЯМАЛИ готова мисия и не са изпреварени от САЩ. Тогава съветската ракета М-1 е най-голямата в света. Но и трите опита завършват с взривяване още на старта. Така СССР хрохосва 250 МИЛИАРДА рублей, когато 1 кв.м. жилищна площ в Москва струва 200 рублей.

chovek ne e stupval na lunata glupako,ne se napuvai shte se naseresh.

И ти не си стъпвал в училище!

Как преди 50 години хора се разхождаха по луната и то няколко мисии. Най мощния компютър е бил колкото калкулатор. Сега след 50 години напредък и информационни технологии не може да се довечера един келяв луноход без ХОРА.

Как преди години СССР пращаше сонди на Луната, Венера, Марс, а сега Русия дори до Луната не може?

Питайте Спилбърг

не Кубрик

Затова пък руската консерва остави такъв ясен отпечатък като се заби в Луната Цял нов кратер Хахахахаахха

Да зарадвам рашистите колеги - Холивуд е по-добре от Боливуд. За това не оставя следа :)

най-добър беше мосфилм с гаргарин,спутник, белки, стрелки терешкоси и леонофси....

Защо във века на телефоните с 50 мегапикселови камери с 3Д и Изкуствен интелект и оптика Цайс, се налага да гледаме чернобяли зърнести и размазани изображения и 4 секундни клипчета снимани все едно с телефон нокия от първите, които имаха камери. ?? Ходенето на луната и снимките на НЛО... една и съща бира...

Има огромна колекция от снимки с кристално ясно качество от експедициите на НАСА до луната. Публикувани са, всеки може да ги види. Американците са ползвали специален модел на Хаселблад, направен за експедициите. Четете бе, хора.

Защото луната е в Пенджаб,

Гроздето кисело, нали братушки! Руските часовници, най-бързите часовници…

Още като видях заглавието и ми стана ясно какви ще са коментарите на възрожденските дебили. Не били кацнали, разбира се. Само руснаците кацат. Жалка работа.

една американска совалка чалънджър. Тя не кацна....

Защото бате, ние циг...ите влизаме, сбираме и изчезваме без следи да оставаме

Още 500 години ще чакаме руска сонда да достигне луната че троляж от ватнешкои планктон да добри кацане на луната. :).

Защото са били там , колкото и хамериканците

Очевидно е! Никога не е бил там!

Първо казаха,че температурата на повърхността е 70 градуса. И какъв е тоя замръзнал лед тогава. Нещо не се връзва.

Виж ся, като не разбираш, защо се натискаш да коментираш? Градусите са 70, но по Келвин, което е около -200°C. При такива температури освен за замръзнал лед за какво друго да говорят?

Я пак,май ще трябва да си припомниш как се означава Целзий. Не се изказвай неподготвен.

Какви Келвини те гонят бе трол нещастен. Вземи първо прочети някоя статия от кацането на индийският луноход,а може и Уикипедия и тогава чакай по тая клавиатура.

Не си пред огледалото, че да викаш "льольо"! И ако сам си беше направил труда да прочетеш статиите, към които ме препращаш, щеше да видиш следното (източник википедия): "while temperatures on the surface were over 50 °C (122 °F), they dropped to nearly −10 °C (14 °F) just a few millimetres below the surface" Приложената в статията графика показва, че на около 5 см под повърхността, температурата е вече под 0 °C и водата може да е замръзнала.

Онзи ден журналист помоли американец, забравих му името, да се закълне в Библията, че е ходил на Луната Оня се опита да избяга, после да бие журналиста.

Журналиста се оказал ходил пет пъти на луната путьо...закле се и в библията даже.

Интересно, как ще реагираш, ако някой льольо дойде при теб и те накара да се закълнеш на библията, че не си педал? Сигурно ще го цункаш?

За да не е голяма стъпка за човечеството...

Ало,в мека почва остават повече следи отколкото в суха. Явно не е кацал на луната, затова няма следи. Няма следи и от американските луноходи.

Дори и тях са откраднали циганите...

Tе там са йоги - левитират!

ЗАЩОТО ТОЯ"луноход" И ЦЕЛИЯТ ТОЯ ЦИРК Е ТВОРЕНИЕ НА БОЛИВУДСКО SCIFI СТУДИО....

Взимай пакет семки и 3 литра бира и слизай долу пред блока. Алкохолизираните убитаци те чакат да мъдрите световните конспирации.

Ма много ги рабираш нещата. Явно си опитен на седянките пред блока

дупарата и си изплакни устата и гърлото отиига приключим с бирата и семките ти си знаеш...дез вазлин