Защо СССР и САЩ искат да нанесат ядрен удар по Луната?

Москва и Вашингтон имат различни причини за космическата бомбардировка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малоумни ли са ,ако луната изчезне няма да има живот на земята ...

Може би искат да взривят бази на нло.

Не военните а учените са искали да избомбят Луната... за да направят карта на това което се намира под повърхността на Луната, нещо което им е трябвало за да определят евентуално къде може кацне спускаемият апарат.

Може би и в Москва, и във Вашингтон все пак разбират, че да се бомбардира единственият естествен спътник на Луната с разрушително за човечеството оръжие е не само опасно, но и невероятно глупаво. Напротив нищо не са разбрали. И двете вържави бомбардират единственият естествен спътник на Луната*. Точна така единственият естествен спътник на Лунат е Земята, където са извършени над 3000 ядрени взрива. Руслямците взривяват Цар Бомба и само поради случайност, намаляват взривната мощ наполовина инак можеше да запалят атмосферата - не само опасно, но и невероятно глупаво.

Айде сега кажи и за взривовете на американците. Иначе може да си помисля, че си нечестен и необективен.

Има карта с взривовете по света. Америка взривява най много. Даже след Хирошима има потенциал да прави на всеки 3 месеца по една бомба най малко. Русия успява да открадне и сглоби своя бомба 10 години по късно. Ти си помисли ако Америка е искала да заличи ссср дали не е могла 10 години напред?! А сега се порови и си помисли колко вида американски самолети и колко време са прелитали ссср докато свалят U2. Не колко полета че са хиляди сигурно колко вида самолети. Та така с американското и руско ядренни въоръжаване

СССР и САЩ са "миролюбиви" страни. Едната вече не съществува. Време е за разпад и на другата.

Това че едно действие е МНОГО глупаво никога не е спирало военните. Ако е МНОГО опасно - пак няма да ги спре, просто ще искат друг да носи последствията ...

И двата проекта са спрени след официално предупреждение от Скопие. По-късно астронавтите от Аполо са забелязани да се редят за визи пред македонското посолство във Вашингтон, дни преди полета им към луната.

месечина, македонска земја

Луно, луно, земьо Македонска... до кога ке те делим и тебе ....

Правилното заглавие е "Защо СССР и САЩ СА ИСКАЛИ...."

Искат да не съм на поста си, след като им обезвреждам "играчките". ПОСЛЕДЕН ПРИМЕР: Взривът на "Буревестник", на полигона край Северодвинск.