Защо Starlink на Илон Мъск няма да повлияе на протестите в Иран

Досега единственият ефект от „активирането“ на Starlink бе индиректното подпомагане на разпространението на зловреден софтуер сред ирански устройства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Старлинк само хакери и проблеми донесъл на горките иранци. 15000 терминала били много малко. Абе вие слабоумни ли сте? за Wi-Fi да сте чували? 15000х 100 потребителя колко прави?

Уй за мъск и за тоя дето ми трие коментарите

Найлон Муск все повече свети в тъмното. И преди беше ясно че е агент на ЦРУ, ама вече блести

От Русия може и да не му свалят сателитите ама ония с чалмите ще почнат да ги пуцат ... :)

успех им пожелавам. ще им е нужен някакъв невиждан и нечуван шедьовър на инженерната мисъл и наука, за да го постигнат.

Лазер се казва... Перкаш единия и отломките правят другите на сирене...

> 2022-09-27 15:56:14 >епъ (нерегистриран) > >Лазер се казва... Перкаш единия и отломките правят другите на сирене... > Да, остава да се научат как да го направят, после да си купят силиция за управлението/насочването му и да направят продукт. Ама чакай, то на общодостъпния пазар чиповете изчезнаха, ще гтрябва да почакат Путин да бъде изваден от бункера та може пазарът пак да види чипове.

Но никой не се сеща да попита дали Мъски не е вкарал няколко хиляди сателитни чинии преди да обяви пускането на услугата над Иран. ;) Дори 15 000 чинии на 85 милиона население са достатъчни за да достига някаква нецензурирана информация. Наистина е забавно каква власт има частна фирма над суверенна държава в 21-и век.

Ако го е направил - браво. Злодеите имат право само на суверенитета, който могат да защитят със сила срещу населението си - като тия в Иран, дебелия Ким дето май поотслабна, Путин. Разбира се руските врякалници ще си врещят за нарушаване на суверенитета им с.... информация. Хората могат да бъдат лъгани по наина, по който ги лъжат по гореспоменатите злодейски режими само ако нямат достъп до информация, да не би като им пуснат нецензуриран достъп до мрежа да им спрат техните си агит медии. Лъжите веднага лъсват, когато има достъп до информация, само лъжците са заинтересовани от ограничаването и.

.

Частна фирма другия път. Тоя ако не работеше за глобохомо елита, нямаше да го знаем кой е. Всичко което е направил е да открадне идеи и копмании от други хора. Единственото странно е че не е евреин

Поредното доказателство, че Мъск е лансиран в медиите и оставен да печели, защото работи със службите за сигурност. Отделно от това протестът в Иран все повече прилича на цветна революция. Кюрдите по принцип са прокси на САЩ в БИ. Старлинк бива пускан в Иран, както и в Украйна.

Не е само мъск, всичките им милиардери са продукт на държавата. Милиарди не се изкарват ей така, без да имаш държавна подкрепа. Останалото е за малоумницие.

Сега разбрахте ли, защо Найлон Мъскарата дръпна напред? Защото да го изпържат, когато трябва и американците да с чисти ръце! П.с. Че Иран е малоумна държава, това е друг въпрос.

При всеки следващ мандат на Обама (вече трети) в Иран "избухва" революция. Данъкоплатците трябва сериозно да се замислим за какво бюрократите харчат нашите данъци, със сигурност не е за да ни осигурят по-добър живот.