Коментари - Заснеха първото 8К видео в Космоса | IT.dir.bg
назад

Заснеха първото 8К видео в Космоса

Кадрите показват живота на астронавтите на МКС

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Заснеха първото 8К видео в Космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чувал бях, че имало и звезди в Космос-а, явно камерката нещо е нефелна ...

Камерката снима бързичко и звездичките съответно не се виждат. За да се видят трябва дълга експозиция. Как не го разбрахте това вече 50 години, не е ясно!!!???

Що си мислиш, че кауните знаят какво е експозиция... :)

Ще се молите на Владимир Великий да ви отпусне място в ракетите си... И в памперси ще продължите да ходите до Марс, но на руски машини. Това не е да правиш кюфтета с хлебчета. Ракетните технологии са недостижими за американците. Да си гледат царевицата и да гълтат гмо-соя. Космоса да го оставят на знаещите и можещи руснаци.

Джуджо Мальенкийй ще се моли на американците да закарат някой руснак, я до Луната, я до Марс. Ракетните технологии на американците са недостижими за руснаците. Кога в Путлеристан ща направят по-ефективен двигател от Мерлините с отношение мощност-собствено тегло 300 или само 3,5 по ефективен от РД-180. Да не говорим за Рапторите, които се очертават с отношение 500. Кога от Путлеристан ще отидат на повече от 400 км от Земята, че и китайците стигнаха до 500 вече.

няма руски двигатели, няма проблем.... ъ-ъ-ъъъъъ американци в космоса. :))))))) РД180 разбивача на американската легенда за пътешествия до Луната.

Кво общо имат руските двигатели със Совалките примерно? И кво е разбил РД-180, като руснаците дори не могат да излетят с такъв двигател. Като излетят с такъв двигател поне веднъж крякай кой кой разбил.

чакай бе, в библията на дьорт антихриста не пише ли да казвате, че РД180 са американски двигатели, "поръчани" на руснаците? :)))))

Бе от де да знам какво пиши по библиите, вие вярващите по трябва да знаете. Ние знаещите говорим с факти, а те са, че няма руска ракета успяла да излети с руският двигател РД-180. Схващаш ли колко сте тъпи това путлерастите?

груйо, РД180 е разработен на основата на РД170 в средата на 90-те години за нуждите на американците. Те го използват в своите атлас 3 и 5. Защото НЕ МОГАТ ДА ПОСТРОЯТ такъв двигател! Нищо че уж били ходили на Луната. Те дори двигателите на САтурн не са в състояние да произведат днес! Руснаците използват РД191 за Ангара РД193 за Союз... Как пък не ви ограмотиха малко бе!

На каквато база си искат може да са го построили, ама факта е, че не са летели с него. В този ред на мисли тип "Холивуд-Луна" повтарям въпроса си: Схващаш ли колко сте тъпи това путлерастите?

ми на него летят американците. Разработен е определени спецификации за американските каруци. затова не летят на него. имат си други. написал съм ти базовите. то да беше йух да ти го набия, ма то акъл, не мога да ти сцепа кратуната и да го налея с фуния. отчайващо прост си... не били летели точно на него. :))))) направо напиши, че изобщо не летят бе! напиши даже, че Гагарин е летял на американски двигатели откраднати от КГБ!

Бягаш от въпроса? Чакай да ти го перефразирам съвсем по тъпанарско-путлерастки. Я кажи как летят руснаците с РД-191, като не могат да излетят със РД-180. Летят ама само в Мосфильм. Та се връщаме на въпроса: Схващаш ли колко сте тъпи това путлерастите?

Не, не бягам от въпроса. Вземи прочети и се ограмоти малко. 180-ката е разработка изцяло за американците. А факта, както написах неведнъж, че тези "титани" на мисълта, американците, които уж били летели 144 пъти до Луната днес не са в състояние да направят един двигател за извеждане в околоземна орбита и все още нямат към този момент ни кара основателно да се запитаме - съществувала ли е САтурн наистина? Даже чертежите им били загубили като в стар филм. :))))) Та РД180 РАЗБИВА НА ПУХ И ПРАХ всички митове за техническия гений и иновативност на американците... Я сега напиши как РД180 е разработка изцяло на американската инжинерна мисъл и как те само "наели" тъпите рашки да го сглобяват, защото им било по-еФФФтинко! неми и неук плашипу.арник.

и кой ще го гледа това в пълната му резолюция? Някой да има 8К телевизор/монитор?

8К ше започнат да го гледат когато отгоре пуснат лайф канал и качат няколко каки и младата версия на мандиго или рико странг

без руски ракети няма американски фрос-мувитон! само макети на муск...

Ама разбира се ..даже и сателита на Булсатком го качиха с руски ракети нали ? Или пък може би с ''макет'' на SpaceX, a? Дтеба в тиквеника.

Е кат го качиха сателита, дето бил български, велик на българска компания ко станА? булсата вдитнаха таксите и програмите останаха същите. Няма нови HD-та няма нищо! Даже интернета им още мърви по стари кабели на земята. Какво се промени с тоя сателит горе за българските абонати на булсата, създали и подържали с вноските си тази компания? Това е американския модел - на ти едни пари за сателит, не, няма да ти ги дадем, ние ще възложим на американска компания да го построи при това на цена 4 пъти по-скъпо от международните такива, ние ще платим, ще го уредим американци да го изстрелят, ще го застраховаме при американци.... и накрая на ти тука едни лихви и главници да ги плаща българина с парите си, а пък половината от лентовия канал е запазена за нас, докато не ни изплатите парите с лихвите! Ето това е американския модел на бизнес. А българската компания е ипотекиране в полза на американците отпуснали кредите. Та какво получиха българите в този печален пример? От всички средни , на дългият и чепат! Така по братски...

Аууу, даже сателит били качили в Космоса? Какъв прогрес! Хахахахахха

Чекай, бе боклук нещастен. В случая става въпрос за изстрелян сателит, а не за това кой е затънал в дългове. Нали ти боклуко си писал за някакви "макети", пък сега си седнал да обясняваш на кой били дълговете.

И всичко това е изведено в космоса от руснаците. Не мога да повярвам.

Ми то не си е за вярване. 90% е изведено от американците

Шило

Айде, бе! Кой плаща 85 млн., за да отиде до МКС? Кажи, не се срамувай!

Последния път платиха и не отидоха. Е астронавта им остана жив, но не се качи горе. Какво ли намекват руснаците на американците? :))))) Ебати унизителната ситуация - хем си плащаш хем не отиваш там за където си си платил... като долен пияница изритан с презрение. Ало, шорошостанците, кво става ве? Плащате си щот сте велики и седите на земята? Как позволявате така да унижават вашего брата американеца бе?

Що бе кво значение има кой плаща, като говорим за това кой какво извел. Ми никой не отрича, че руснаците са извели 10% и че им се плаща за това, за да не затворят кепенците от Роскосмос. А последния път като са платили и като руснаците не са успели да закарат астронавта до МКС ще си се върнат парите, а за другото ще чакат застраховката, ако са направили такава.. Като гледа и сганта си стои на тук Земята, та какво си се занапъвал?

По-голямо от 1080р при мен не се отваря.

Сменяй монитора,видеокартата,абе....

американците пак го удариха само на ФРОСМувитон... не могат да качат горе 1 маймуна даже, но почнаха UHD филмчета да праят. винаги са били така - само в киното им е силата. Руснаците навремето подцениха пропагандната сила на снимачното изкуство.

Ами не са го подценили... Един от първите читави монтажи е руски... По време на ВСВ е трябвало да заснемат как Сталин приветства парада по случай ВСОР, обаче мерките за сигурност били толкова строги, че не допуснали кинаджиите до трибуната. След няколко дни се наложило да презаснемат сцената и да монтират Сталин върху кадрите. Получило се е (за времето си), а единствената съществена грешка е била, че от устата на Сталин не излиза пара докато върви речта му...

Дори и в момента САЩ качват повече апаратура, растения и животни от Руснаците. Преди година-две качиха цял нов модул BEAM. Част от кадрите във видеото бяха от този НАЙ-НОВ модул

Шило

С какво?

С Драконите. Други тъпи въпроси?

8К е видеото,ама за да се види трябва и екрана ти да поддържа 8К,а то такива монитори,телевизори и подобни все още няма на пазара почти...

Това че е 8к фейк не означава, че не е фейк. Летят си да, летят ама в лабораторията в Аризона. Аман от пропаганда.

Когато се докаже, че е истинско, ще си изядеш ли клавиатурата? Всичките клавиши, един по един. То е много лесно да плещиш глупости анонимно, ама когато трябва да си застанеш зад думите, се превръщаш в пу.ка, нали?

Ясно, днес са минали със самолета-пръскалка та си получил дневната доза отрови и идващия нов щам грип.