17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами свършили са пироните и маджуна, а и се е оказало че от Рос Космос за забравили да им пратят летви.

Кога почнало, кога свършило - ако може за едно събитие 100 статии ще пуснеш - ама ако е за руснаците. Ако са американци може и нищо да не кажеш. Гогич - не прекаляваш ли малко с лизането на руски зад...ци? Или пак са те привиквали на килимчето?

Руснаците са най-добрите строители на ядрени централи и ядрени ракети. Проблемът е, че още не са съвсем наясно кое трябва да гърми и кое не.

руския чернобил и новата версия Ковид 19(17.09.2019 г. — Експлозия в руска лаборатория, където се пазят опасни щамове на силно заразни болести, ..и К 19)

_stankow

И кое му е опасното на ковида ? Толкова опасно, че чак и за бактериологично оръжие да го използват ? Причинява смърт на 0.1% от заразените, при условие, разбира се, че имат и други "придружаващи" заболявания и са над 60 г. ! Точно характеристиката на съвременния войник ! :D :D Идеално оръжие, спукаха се руснаците да го изследват ковида в това му качество! :D :D

Ами това нищо и никакво вирусче, съсипа световната икономика. Световната... Хем си прост, хем се изказваш компетентно...

_stankow

Значи в бактериологическите лаборатории правят не оръжия, а икономически диверсии, така ли ? Нямат си друга работа ? И като "гръмне" "руска лаборатория", колбичките хвъркват чак до Китай и оттам вирусчетата започват триумфалното си шествие по света ? :D Чувствам, че нещо объркано има във вашата хипотеза, дали само аз го виждам ?

Станков не можем са смяташ. Нищо чудно ти си експерт по Ковид от блатото Булгаристан. В световен мащаб заразеите от ковид са 221 милиона. По твоите сметки починалите трябва да са 221 хиляди. Е интелигент си няма що с килийно незавършено…

Тази станция е особено неподвижна. Все едно е закрепена за нещо. Отзад звездите стоят статично! Странна работа.

Като се движиш с таралясника погледни през прозореца към звездите...

Нещо не ти се разбира. Камерата е прикрепена много близо към станция, която НЕ Е прикрепена към нищо и се движи сред вакума. Поне така е на теория. Та отзад звездите трябва да се сменят лекинко! Или като си ходил на училище са ти казали друго? МОже да проваш да си направиш селфи видео, да видиш отзад обстановката сменя ли се. :-)

Много се радвам че наближава време когато тези и/или други такива в скоро време вместо с космонавтика ще се занимават с гелдане на кафе и ще осъзнаят че космонавтиката е само за гейове. Русия много добре се развива, някой ден няма да едържава а територия на ясновидците.