Коментари - Трима космонавти се завърнаха успешно от МКС | IT.dir.bg
назад

Трима космонавти се завърнаха успешно от МКС

Спускаемият апарат на руския космически кораб Союз ТМА-08М с трима членове на екипажа на Международната космическа станция (МКС) се приземи в казахстанската степ, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Трима космонавти се завърнаха успешно от МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пешев, пешев, куче от салам бага ли? всяка жена мечтае да попадне на самотен остров с ч0 мъже и само тя да е единственната красавица там. истината е , че американките се стараят и го правят от сърце и мерак

Жалко че най-използваната технология днес е остатък от първата вълна технологии на космическата индустрия. Дано самолетите се развият като платформи за изстрелване - изглежда по-ефективно..

хаха горе на американката ще и обяснят за новия световен ред - кой отпред , кой отзад.

рече косматия бай ганьо побарвайки се за вмирисаните потури, ъхъъъ, така са правили "великата" червена армия навсякъде, откъдето са минали, а немците като са ги газили ги е било гнус от тях и са им викали получовеци, като те чета се сещам защо

много рядко има снимки като тази- с включен двигател на спускаемият апарат за окончателно убиване на вертикалната скорост преди кацане.

Плюем ги руснаците,че им била скапана техниката,но от доста време космонавтите достигат МКС само благодарение на СОЮЗ...

Плюенето е част от длъжностната характеристика на плюещите.

Добре е преди да се плюе да се помисли. Както също така е добре преди да се възхвалява или величае някой (като Сталин и Хитлер например), също да се помисли. Американците успяха да кацнат на Луната до голяма степен благодарение на учени и изобретатели като фон Браун. Руската космическа програма също дължи много, ама страшно много на германските учени. Бих казал също така, че и руската програма за разработване на атомната бомба също дължи много на германските учени. Имат си и свои разбира се, ама великият Корольов например е един от многото репресирани от съветската власт. Ако Хитлер не беше избил или изгонил повечето учени евреи, може би щеше да спечели войната. Та така: Трябва да се замислим и когато казваме, че еди каква си техника е руска, американска, германска или японска.

Ракетните двигатели, атомната бомба, цялата МКС са шумероакадски, асировавилонски, староегипетски, древногръцки техники и технологии. Мдам. А, в Русия пишеха на кирилица... Значи става "...древногръцки и български техники и технологии".

Как можа, да напишеш толкова идиотщини на едно място? Такива нелепи пропаганди си ги пиши в някой американски форум.

кажи за какво е тая станция и какво правят горе, сигурно не използват руски компютри и апарати на станцията, че ще вземе да натежи и да падне, ахахахаааа. Американците изследват вече Марс, а вие си обикаляйте на радиацията, мухахахаа

Май тревицата ти идва малко в повече.

Ами ти като си прост бягай си обратно в пещерата от която изпълзя и чакай някоя светкавица да подпали дърво, че да имаш огън. п.п. Апаратите които ги ползват горе са от цял свят. Лаптопите да не повярваш, са Леново - чисто китайски (oстанал им е някой остарял IBM, но всичко след продажбата на Thinkpad и качено горе след това е чисто китайско)

Емигрант си за България, не Имигрант. Виж в Уикипедия каква е разликата.

Пробват дали мъж може да забременее в безтегловност. Пробват да произведат следвасхтата технологична отрова.

Има и жена..., там горе..., в момента.

Никой не казва какво толкова правиха там и какво правят сега колегите им.....

Вадиш торба пари (намираш спонсор), отиваш до Звездното градче, изкарваш курса, качваш се, виждаш, слизаш, споделяш.

е кво, чатят си с изванземните, кво