Коментари - Google следи какво ядат служителите му | IT.dir.bg
назад

Google следи какво ядат служителите му

Успехът на високотехнологичните компании зависи най-вече от привличането и задържането на работа на висококвалифицирани сътрудници. Затова големият бизнес все повече се грижи за служителите си - като Google, който през 2012 поръчал на специалисти да анализират потреблението на бонбони M&M's.

Обратно в новината

Коментари - Google следи какво ядат служителите му | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скуска да им имам .проблемите.

Google следи и кога пърдите и затова и не ползвам бозите на Google.....

Средния българин не обича чужденците, защото ги подозира, че искат да го прецакат. Средния българин не обича и сънародниците си, защото е убеден, че те още повече искат да го прецакат. Средния българин не разбира от нищо, но има мнение по всички въпроси. Средния българин е подозрителен, мързелив и завистлив. Добре че другите българи не са като него.

братле как добре си ни описал , съмняваш ме ?? да не си българин ?

Този или е някякъв чужденец, щом се казва Мустафа или е някъв българин, който пише глупости във форума, защото е мързелив и завижда. Със сигурност не му е чиста работата. Подозирам, че е някъв богаташ.

Коя среден ---ец, --ин, --ак (избери народност) обича чужденец? Има противоречие във философските ти и социологични издихания - хем си среден българин (ако си българин) с мнение, хем не си подозрителен и мързелив.

Това много ми прилича на моментите от филма "Великият диктатор" с Чарли Чаплин - понякога така преценяваме всичко, до последните подробности дадено действие или насока, но в 99% от действията случайността става определяща, като по този начин се потвърждава закона за всенарастващия хаос :) Не всичко което се случва подлежи на анализ, да не си пудрят носовете гугъл и да не претендират, че знаят какво мислят хората. Понякога причините са банални - я ти се пие вода, я ти се дъвче нещо ...

Иначе последния Андорид е удар в десетката с договор с Нестле. Очаквам следващата версия на Андроид да е Андорид "Обикновен локум" или Андроид "Вафла Боровец" ако успеят да привлекат "Захарни Заводи" гр. Горна Оряховица за спонсор :)

Трябва да започва с "L", защото такава е практиката. Може да е LZ aero chocholate. :)

Всъщност може и да е Локум, да :)

Да ядът КитКат ако мЪ разбирате.

Ще станат деБелопъри... :)

Разликата между 107,000 и 97,000 на година е към 600 долара на месец.

Предлагам от М&М да съдят Google за дискриминация, пропуснати ползи или нещо от сорта! :)

Подходът не компанията е абсолютно правилен: дебелите служители се движат по-бавно, а може би и мозъците щракат по-бавно - да се проучи, риска да се разболят е висок и хем няма да има кой да работи, хем болнични. Изводът от експериментите: IT-та са толкова погълнати от виртуалния свят, че не гледат какво ядат и пият, затова трябва да им се навре в очите.

Аз съм дебел ИТ специалист, но от години не съм се разболявал, а със сигурност мозъка ми не работи по-бавно :) Така че тия изказвания са смешни, пич.

И аз съм IT специалист, но спортувам всеки ден и мога да видя оная работа без да се навеждам, мога да се покажа на плажа със самочувствие. Боледувал съм 2 пъти за последните 3 години за по един ден, но повярвай ми твоите болести са скрити и тепърва ще се чудиш от къде ти е дошло. Просто не мога да разбера как дебелите хора живеят със себе си. Мързела не боли а мъчи.

Всъщност аз коментирах иронично експериментите на Гугъл, нито смятам, че дебелите се разболяват по-лесно(с 10 кг отгоре съм, спрямо нормата ) нито вярвам в предразсъдъци и стереотипи за IT-тата. Една голяма фирма с подобни експерименти привлича вниманието, прави си реклама и позитивен ПР по начин, който да изглежда нестандартен.

"В резултат на това в нюйоркския офис на Google, където работят 2000 души, за седем седмици всеки от тях започнал да консумира по девет пакета по-малко бонбони M&M's. " ужас!!!!!

Да и аз това забелязах, 2000 души а само 9 пакета бонбони по-малко....за 7 седмици :-))) Гигантски успех :-)

Чети бре чукча! "ВСЕКИ от тях по 9 ПАКЕТА по -малко"сметни колко пакета са това.

..сигурен съм, че Гугъл следят какво изкарват в тоалетната служителите им.. по навик!

Не е по навик, а заради договорни отношения с една служба там :)

О, ама разбира се. Download streem-a требе да се следи и анализира. Повтарям - АНАЛИЗИРА!

Глей ги хората с кви глупости се занимават, за финансова криза ми говорите ...

Не знам на какво казваш глупости, но постът ти е точен показател за това определение :-) Пълно с празно ..

Така е - а сега бързо попълни въпросника на твоя шеф колко ти тежи материала на изхода в тоалетната, та да прецени началството дали да ти вдигне заплатата.