Коментари - Защо растенията живеят по-дълго от животните | IT.dir.bg
назад

Защо растенията живеят по-дълго от животните

Изследователи от университета на Гент, Белгия, са установили защо растенията живеят по-дълго от животните.

Обратно в новината

Коментари - Защо растенията живеят по-дълго от животните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Koи растения, бре? Голямата част от тях, дето са в ежедневието ни, са едногодишни - жито, ориз... А има и двугодишни - лук, зеле, морков... Ебаси дългия живот....

Баце, ти направо си за олимпиада по правопис.

Довечера се прибирам и пускам корени до масата. Поливам се с ракия, водка или уиски и почвам нов живот на растение.

Ами ако се прибере дзверот и рече: Що дири тука тоз плевел? А? Ко праим тогиз

А какво са казали за едно и двугодишните растения?

При растенията няма смесване на видове и породи- гени. Или оцеляват с еволюция или загиват , но не се смесват защото взаимното им опрашване не е волево :-)

"В тези клетки се запазва оригинално и непокътнато ДНК копие, което при необходимост може да се използва за замяна на увредени клетки." - част от рецепта за вечен живот. убеден съм нещо постижимо за съвременната наука и може би даже реализирано, но ако подобно откритие бъде официално обявено то това ще доведе до тотален хаус. за съжеление има голяма амплитуда в нивото на развитие и интелигентност на хората в момента. иначе казано не сме дорасли за подобна "екстра". трябва ни нова "америка" или нова "нова земя" за да може да се реализира някакво разделение на видовете хора. тези които искат да се развиват и изучават вселената и живота и тези които си държат на традициите и оповават по голямата част от начинът си на живот на тях ако ме разбирате. не става сляпо да следваш и спазваш небивали правила измислени преди стотици години, да правиш по 10 деца които да възпитаваш по същия начин и които ще направят всяко по още 10 деца без да има разлика в развитието между дадени поколения. да не се задаваш въпроси като какво е животът и вселената, какъв е смисълът на всичко и тн. а цял ден само храна и секс да са ти в главата... в същото време да граничиш с хора които контролират силата на атома... няма как да стане. толкова много невероятни неща остават в тайна заради тази разлика.

Хаус е стил в музиката.

трябват по-обстойни проучвания върху костенурките - те живеят доста

То пък един живот...

може би защото разстенията не тарсят толквоа разнообразието колкото при животните и при хората кадето вече граничи с глупост и застрашаване на добря ген, оглеждаме чисти породи и видове, но същото правило е 'нехуманно' като го прилагаш за хората и така добар ген в миналаото и сега още повече(защото отхварляме расови и етнически различия) има шанс да се смеси с по лош - примерно с доказани гени за разни болести.