Коментари - ZTE nubia Z17 е един от най-мощните смартфони | IT.dir.bg
назад

ZTE nubia Z17 е един от най-мощните смартфони

ZTE nubia Z17 е един от най-технологичните смартфони, излезли на пазара през тази година.

Обратно в новината

Коментари - ZTE nubia Z17 е един от най-мощните смартфони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амиии по-мощен е да!

Не мога да рискувам да купувам китайски стоки. Купих един таблет с гаранция 1 г. а се скапа след 3 м. Нова раница Made un China не издържа и един поход, панталон 3/4 се разпадна по шевовете веднага, маратонки ми издържаха 3 седм. градско ходене. Китайски боклук.

В GSMARENA го дават Octa-core (4x2.35 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo), а не 2,45GHz link

ARM боклуци.

А процесорите в iPhone какви са?

да му мислят айфоня и самсунг.

Какво чудо на техниката, оооооо поразен съм!

Huawei P10 Plus 6 RAM Е най мощни и бърз смартфон.

Тоя е по-бърз, баце

Стига с тия счупени самсунзи

zte не е samsung. преди година си търсех нов телефон и си мислих за едно zte, проблема е че нямат представителство в България (имат в Германия и Русия), а телефоните им за европейския пазар струваха 1/3 повече от същите в Китай. Китайските имаха нужните честоти за да работят, но купиш ли си китайски купуваш на сляпо без гаранция и без реален път назад. Имал съм и добър и лош опит с подобно купуване. В крайна сметка звех друг, не zte. пп. иначе zte не е шега менте компания. навремето е била създадена за да осигури нуждите от мобилна връзка на китайската армия (не само GSM а цялата апаратура от главните станции, през ретранслаторите и тн. до телефона в ръката ти).

Навремето Кублай хан е наел китайците да му построят флот, с който да прекара 100 000 бойци, за да нападне Япония. Такъв флот му построили, че при първия вятър корабите се разпаднали и армията се издавила. Когато говориш за нещо, че е качествено, защото е армейско, може да го говориш в контекста на американската армия, не на китайската, съветската или нигерийската със сняг....

С 8 рам и осем ядра на 2.40 мисля че е най мощният, от ябълката и самсунг ще имат такива но не за тази цена от 600 евро - и тук е по мощен.

в заглавието пише "най-мощния" , кое му е мощното ?Процесора ли му е мощен видеото ли ?Защото обема памет не говори за мощност а просто за повече памет.По ли е мощен от еейпъл или самсунг ? и т.н.

Да вземем да правим разлика между памет и оперативна памет, а?