Коментари - Pirate Bay: Зукърбърг e най-големият диктатор | IT.dir.bg
назад

Pirate Bay: Зукърбърг e най-големият диктатор

Петер Сюнде, един от създателите на Pirate Bay заяви, че Марк Зукърбърг e най-големия диктатор в света.

Обратно в новината

Коментари - Pirate Bay: Зукърбърг e най-големият диктатор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това лейспук мейсфук или какво там? Аз не го ползвам, не му робувам, не му слугувам, не доноснича в него, не нарушавам Закона за защита на личните данни нито по отношение на мен, нито по отношение на други в този плейсбук. Да му мислят дебилите регистрирани там. Преди си имаха ДС доносници - сега си имат компове с гейсбук и интернет. "Не скачат" - значи debilite са си червени :-D

Кой стои зад Зукърбърг? Кой го подкрепи?

Който стои и зад Майкрософт, Гугъл, Епъл и т.н.! Хем знаеш, хем питаш :)))

в опит да прилапат всичко, отварят път за другите. яндекс(лат) качват 30% на седмица, а даже и не е и от най-добрите алтернативи.

Е и!? Колко човека прочетоха тази статия!? А колко въобще схванаха за какво иде реч в нея!? А колко разбират даже за какво се говори!? 99.5% от хората в наше време са консуматори! Аз им викам хора дето превръщат храната в екскремент! Четът за убииства, за палежи, за изнасилвания и за други гадории и си викат еми какво може да се направи такъв е живота и след това преминават на следващия "порно" саит! Е затова има такива компании и "предводители"! След като са видели, че толкоз народ даже не знае какво чете, а за рабиране да не говорим, то те са решили, че по-добре да им подават това което "требе" да се чете и евентуално като им го предложиш 1001 пъти (по "различен" и "разнообразен" начин разбира се) то накрая на некой може му светнва за какво иде реч и разбираш ли почва да се мисли за водач и лидер дето да разпространява "новината"! Но такава е природата има около 1% умни дето да "водят" света и останалите са стадо дето само оди и рупа тревичка и то такава тревичка дето някой друг му я е показал да я рупа, другото се води за лоша трева!

Ааааа, ясно. Ти явно си единственият Хомо Сапиенс, който не превръща храната в екскремент.

Пак не позна! Ама ... Но поне правейки го се опитвам и да помисля малко!

Аз съм си бугарин и сичко обръщам в еякулат. И да, фейса и ай-незнамсикво е отвратителен.

Тъжно, но факт!

Трябва да се забранят милиардерите и доста неща в света ще се оправят.

И кой ще ги забрани? Милионерите? НИКОГА властта не се е сваляла ОТДОЛУ. ВИНАГИ ОТГОРЕ с цел разместване на пластовете. Онова с Иванко - свинаря, са го измислили да заблуждават баламите, че нещо зависи от тях. Ние сме роби, които се мислят а свободни.

Евреи,братя!Никога не им стига!Четете "Тайните протоколи" от Никола Николов.

Света не може да бъде оставен да се развива сам по себе си а трябва да се контролира развитието му, тази идея е възникнала още преди стотици години ако не и повече. Който държи информацията и финансовия ресурс на Света той ше упражнява контрола. Хората доброволно стават част от една структура която дава власт на определени хора.

Софтуерът и компютрите като цяло отдавна са изгубили основната си цел - да облекчават живота на хората. Ден след ден всичко става все по-сложно и по-обвързано. В момента, в който е необходимо да се чете упътване или да има обучение как се използва нещо то става бесмислено. Шепа монополисти ще останат накрая. Но пак няма да им стигнат парите...

Проблема е и в затъпяването на хората. Не мога да разбера какъв е проблема с тези компании? Аз съм доста активен интернет потребител и не ползвам услуги на фейсбуй, на гъгъл ползвам единствено търсачката чат-пат, имам си профил с социална мреза, но не е нито гейса, нито инстаграм и подобни. Има достатъчно алтернативи. Естествено и по-малко потребители, но хората, които държат на мен са там. Не виждам смисъл да имаш 2378 приятели, ама виртуални:)

Не. Проблема не е в затъпяването на хората. Това е много разпространена легенда..че видиш ли, еди кой си продукт или услуга ни правили тъпи. Обратното е. Тези продукти и услуги навлизат и се приемат бързо и с голям успех, защото вече сме тъпи! Човека има определни слабости които са с него от как свят светува. Технологията и новите идеи САМО позволяват тези слабости да се обслужват по добре и по ефективно.

Напълно съгласен съм с тебе. Но макар средностатистическият (че и бая надсредно) човек да е доста глуповато нещо някак успяваме да вървим напред и да тикаме развитието, понякога и аз се чудя защо и как го постигаме. Но явно при цялата си примитивност имаме заложени основни параметри които ни изтикват във вярната посока... то тръгнем ли в невярната просто ще изчезнем и айде следващия вид.

Така е, появи ли се нова компания веднага някой гигант я глътва. Крайният резултат от IT дивотията е усложняване живота на хората. Единственото което могат да програмират програмистите е бъгове и недоумия. Същото се отнася и за тоя уебсайт, от ден на ден става по-лош.

ако нямаш FB, няма от какво да се притресняваш??

Точно в целта, но наистина малко хора го разбират.

Така и не разбрах, защо беше съсипан myspace. Беше страхотна платформа, от която facebook постепенно иззе всички функции.

Когато научиш как се прави маркетинг, тогава ще разбераш как Фейсбук би Майспейс и защо хората изпадат в истерия когато пуснат една батерия прикачена към един китайски чип с логото на една отхапана ябълка. До тогава си обречен да не разбираш.