Коментари - Зукърбърг: Четенето може да нанесе вреда | IT.dir.bg
назад

Зукърбърг: Четенето може да нанесе вреда

Основателят на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг съобщи промените, които ще направи по своя сайт.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг: Четенето може да нанесе вреда | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъра бъра три чадъра. Нарочно трупат фейкнюз след фейкнюз за да разводняват картината и болшинството хора не могат да вникнат в истината, която е съвсем друга. След дълго сътрудничество с извънземни представители на сивите, НАСА са получили технологии не само за въздействие върху човешките мозъци чрез компютри, телевизори , смартфони и др., а и успяват да източват ПСИ енергия от хората , която по-късно я концентрират и продават на хора от илюминатските кръгове, които се хранят с нея. Затова човек при по-дълга и съсредоточена работа с компютъра, когато стане усеща нещо като главозамайване и дискомфорт. ПСИ енергията е изключително ценна и също така скъпа, затова тези които имат достъп до тази технология се превръщат в господарите на света.

правилно.Практиката доказва,че прочитането само на една книга,например "Винету" е напълно достатъчна..

Никакво четене. Само писане. Спомних си вица за чукче.

Поредното тъпо заглавие на дир`ничаните....

Гледането, слушането, четенето и дори неволният досег с рекламата е зловредно.

Защо си мисля, че в заглавието на тази новина е пропуснато нещо много съществено: Четенето на "cъoбщeниятa oт пpeдпpиятия, тъpгoвcĸи мapĸи и мeдии" може да нанесе вреда? Ако Марк Зукърбърг го прочете, може и да ви съди :) Нямам нищо против да изтриете поста ми, но да си коригирате заглавието.

Добра идея, и без това повечето време във фейса се занимавам с изтриване на тъпи реклами и безмислени филмчета.

това е стар виц един прочел че пиенето е вредно, и спрял ... четенето

ЕЙ го тоя лимитирания човек пак се обади. Мен слушайте аз съм визионера за бъдещето и настоящето...

Поредните глупости от един самозабравил се пишлегар. Загрижил си за хората. Намерил е начин как да изстисква по-яко кравата. Каква е поуката? И той ще пукне.

Не разбрах точно: Това, че се качват клипове, ГИФ-чета и статии е вредно?! Не мисля, че това има предвид. Отделно има супер интересни статии, които си струват!

Много ясно, че безцелното ровене във Фейсбук и четенето на безсмислени и фалшиви новини е вредно. Все повече хора го осъзнават. Има много неща, върху които да мислят и работят във Фейсбук, ако иска Зукърбърг творението му да остане релевантно.

тва требе да се забрани със закон

Зукърбърг: Четенето на безполезна информация е вредно. Заглавието в дир-а: Четенето е вредно. Явно някога някой им е казал "Мисленето на глупости е вредно" и те са чули "мисленето е вредно" и се придържат към тази максима. :) Не ми се обиждайте, преди малко чета че някакви селяни се жалвали на ЕК срещу някакви концесионери и до края на статията не стана ясно какво добиват тези концесионери. :) Определено някои измежду вас са решили, че мисленето е вредно.

Se taia

Лошо е, когато няма качествен материал :( Лекари, журналисти, учители, всякакви специалисти - просто напускат страната. И тук остават само некадърните, както и непоправимите оптимисти (които не са много).

Това не е вярно. Спрете да се вързвате първосигнално на простотиите на политици, дето дрънкат за българския народ глупости, които са валидни само за тях самите. По цял свят за политицте се казва, че те са тия, дето за чеп за зеле не стават.

Коя информация е безполезна ?

Ето, че и Зуки проумя нещо, което Тиквата от ГЕРБ отдавна знае - четенето е вредно. Нашият човек е прочел само Винету и стана Премиер, какво по-сериозно доказателство за истинността на твърдението???? Зуки, Зуки, да беше питал Тиквата!!!!

Мнооого остроумно. Отде ви изравят все такива гении за агитатори бе.

ето , аз и другите по-умни само пишем . не четем като тъпите гербажий .

Щом ще пишете, моля, имайте малко уважение към нас, които само четем - НАУЧЕТЕ ПОНЕ МАЛКО ГРАМАТИКА И ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРАВОПИСА!

прав е ! Четенето на лицевата книгае вредно

Така е! Бъдете прости! Това е светлото бъдеще! Днес да си тъп е модерно ...

Е къде го видя това бе. Не че има какво да ми каже тоя но говори, че новини и реклами могли да бъдат вредни, не четенето като цяло. Врещиш преди да си разбрал за какво става дума.

ТОП 5 НА НАЙ-ПРОТИВНИТЕ ЕВРЕИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ - СОРОС - БИБИ НАТАНЯХУ - ГЪЗБЕРГА - СЕРЕ-ГЕЙ БРИН - РОМАН ИБРАХИМОВИЧ ... ТОП 3 НА НАЙ-ГНУСНИТЕ В БГ - СЕРЕ-ГЕЙ СТАНИШЕВ - СЮЛЕЙМАН ПАСИ - АНДРЕЙ РАЙЧЕВ :))

ТОП 5 НА НАЙ-ПРИМИТИВНИТЕ ВЪВ ФОРУМА ДНЕС 1. ДЕТРОЙТА 2. ДЕТРОЙТА 3. ДЕТРОЙТА 4. ДЕТРОЙТА 5. ДЕТРОЙТА

Подценяваш го. Владее рекорда по умствена изостаналост вече с години, с много километри преднина пред колегите си тролове.

ХА ТАКА ДЕ , ГЕЙОВЕТЕ ОТ ГЕРБ И ЗАЩИТАВАТ БРАТЯТА СИ ГЕЙОВЕ ОТ БСП И СДС :))

Във ФБ кибичат 80-те процента дебили. Аз влизам там само да проверя как ми вървят рекламните кампании и колко шарани са наскачали в торбата. А Зуки явно ще понамали безплатните публикации на фирмите, за да си увеличи приходите от реклама. Хитър мошеник е. Шапка му свалям.

много ли са боклуците дето ги дереш? дери дери, човешкия отпадък в бг само това заслужава

Усетил се е, но за мен лично е твърде късно. Отдавна спрях да публикувам във фейса. Ако кача някоя и друга снимка веднъж в месеца, то е събитие. Нюзфидът е губене на време. Нямам новини от хората, които ме интересуват, но за това пък клипчета и реклами бол. Загубих интерес и ми е по-добре.

А какво ще каже Зуки за мисленето . Дали и то е вредно? :Д:Д Може би трябва само да ядем сандвичи, да гледам риалитита по тв то, да кибичим у фейсо, да си купуваме вс продукти от рекламите и да се съгласяваме с това което каже елита ;д;д

Повечето хора са доволни точно на описания от теб сценарий. Фейсбук е правен за тях. Надали ще намериш много нобелови лауреати, които си пускат грозните селфитата и разглеждат къде е ходила Пена Дашната да върти м... гюбеци у Фейса. Фейсбук е за нискоинтелигентния пролетариат.

Този сдуханяк тръгнал да учи цял свят, че четенето било вредно?!? Светът, откакто съществува писмеността, винаги е просперирал и се е развивал в положителна посока чрез четене, знания, наука, постижения. Ако има предвид четенето на бълвочи в тъпата му социална мрежа, е напълно прав! Понеже в световен план човешкото поведение е овчеподобно, затова и този идиот има толкова клиенти на тъпата му идея.

Хахххха! Напъни се и прочети пак!Оставам с надеждата,че може би, а дано, ама надали, ще разбереш !

Баце това да имаш неква регистрация в сайт от подобен тип носи вреда! А да четеш и верваш на нещо прочетено от такъв сайт е тогава може да се каже, че вредата е необратима дори!

Може,но може и да не може!

Четенето във ФБ определено носи вреда - загубено време и затъпяване ! А иначе четенето на книги и ученето е най-доброто за един човек! Повтарям - ЧОВЕК!

Защо ли на зомбираните хора им е нужно четене? Нали всичко им е смляно и за тях остава само да гълтат и да не мислят. Четенето на статии ....., може да нанесе вреда! Това само пълен, неподправен ИДИОТ може да го каже!!!