Зукърбърг забрани айфоните във "Фейсбук"

Шефът на социалната мрежа е в конфликт с изпълнителния директор на Apple

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не можеш да му откраднеш данните, по добре го забрани. Хахаха

А! Изненадка! Почнаха да забраняват Най-добрите телефони на света. Сега как ще цъкате йз Фейса с мисълта че бутате пари в джжоба на врага? Ау каква трагедия. Мъка! Мъкааааааа!

пробвай да прочетеш статията преди да коментираш ако беше прочел и след заглавието щеше да разбереш, че Зуки забранява само на служителите си да ползват служебни телефони на апъл

някой заблуден да ползва още дърво от apple?!?

Нема, баце. Всички сме глупаци и ти си ни главатяря.

Този охлюв Зукърбърг дали си дава сметка, че стига да поиска Apple може да купи компанийката му ей така, като едното нищо.

Chefo77

Иииха, стига да поиска. Стига да поискам и аз мога да клатя Джесика Алба 3 часа, ама не искам ;)

малко, изтеклите профили са много повече... а споменатите 50 милиона бяха използвани от Кеймбридж аналитика за оформяне на определени нагласи сред избирателите в американските избори... нещо което е правила в повече от 200 избори в различни страни по света, сред които Нигерия, Кения, Чехия и Аржентина.

МАЙ ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ КОМЕНТИРАЩ КОЙТО НА КОЙТО СИВОТО У ГЛАВАТ ФУНКЦИОНИРА ПРАВИЛНО ТА КАКТО Е ПИСАНО НЕ ХВЪРЛЯЙ БИСЕРИТЕ НА ПРАСЕТАТА ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ ГИ СТЪПЧАТ ВЪВ КАЛТА И ЩЕ ВЕ ОБЪРНАТ СРЕЩУ ВАС

трябва и ябълките в стола да забрани

само за огризките важи

Няма драма. Всяка фирма може да решава, какъв служебен телефон да ти даде. Иначе извън работата - на кой каквото душа му сака!

В новината не се казва, че е дал разпореждане служебните телефони да бъдат заменени. Казва се, че им е забранил да ползват устройства на Apple. Така, че драма има.