През пролетта на тази година на пазара се очакваше да дебютират много интересни устройства. Премиери, които чакахме с нетърпение, вече неведнъж бяха отлагани, а сега това се случва и с новия таблет на Microsoft - Surface Neo.

Обявеният през октомври миналата годината таблет, който привлича вниманието най-вече с двата си екрана, трябваше да видим съвсем скоро на пазара, но заради ситуацията с Covid-19 производството му и продажбата може дори да се случат след 2020 година.

Очаквахме да видим с нетърпение новия таблет на Microsoft и заради новата операционна система Windows 10X. Именно заради работата си по нея от компанията не са толкова недоволни от отлагането. Нейни представители твърдят, че ще използват времето, за да подобрят работата и контрола на устройства с по два екрана, като Surface Neo.

Освен таблета с два екрана, Microsoft показа и подобен смартфон - Surface Duo. Той работи с Android и за сега няма съобщения за отлагането му, но е вероятно също да не успеем да го видим през тази година.