Samsung България обяви старта на официалните продажби в страната на новия Galaxy Tab S7 FE 5G, стилен и достъпен таблет с дизайн, подходящ както за работа, така и за забавление. Новият таблет предоставя на потребителите функциите, които обичат, на достъпна цена. С големия си 12,4-инчов дисплей, той е идеален за развлечения, изпълняване на работни ангажименти и творчески активности.

Вижте как изглежда новият таблет на Samsung >> >> >>

Samsung Galaxy Tab S7 FE идва като отговор на търсенето на пазара: в съвременното ежедневие начинът на работа става все по-гъвкав и се слива с личното ни време. Вследствие на това, потребителите се нуждаят от многофункционално устройство.

Дай свобода на твореца в теб и записвай всяка твоя гениална идея със S Pen

Със своя голям екран, тънък и компактен дизайн, и с включен в комплекта S Pen, Galaxy Tab S7 FE е идеален за водене на записки, за забавление и за творчески изяви. Благодарение на Samsung Notes, притежателите на таблета могат лесно да конвертират ръкописните си бележки на екрана в текст. Онези, които държат да подреждат текстовите си файлове, могат благодарение на Samsung Notes, да сортират бележките си и да ги организират с автоматични маркери, използвайки интелигентната функция за търсене. Намирането на точната бележка, която е необходима в дадения момент, става бързо и лесно - без значение дали е написана печатно или на ръка.

Clip Studio Paint и Canva работят със S Pen, за да бъдат рисунките и дизайните ти още по-прецизни. С безплатната 6-месечна пробна версия за нови потребители на Clip Studio Paint, можеш да откриеш и развиеш уменията си в дигиталното изкуство.

Мултитаскингът е вече лесна задача

Ако работата над документ или служебен проект изисква отварянето на няколко раздела или приложения наведнъж, Galaxy Tab S7 FE се справя с лекота и с тази задача. С Multi-Active Window можеш да отвориш до три приложения наведнъж. Това означава например, че сърфираш в мрежата, пишеш бележки и стриймваш видео едновременно - всичко на един екран. С App Pair запазваш и бързо стартираш любимата си комбинация от приложения заедно в Multi-Active Window.

Galaxy Tab S7 FE е идеалното решение и за потребителите, които търсят нови начини да увеличат максимално своята ефективност на работа. Със Samsung DeX и Book Cover Keyboard (предлага се отделно) използваш таблета си точно като лаптоп. И благодарение на Second screen трансформираш своя Galaxy Tab S7 FE в допълнителен дисплей, за да разшириш изгледа си и да свършиш още повече работа.

Стилен аксесоар и мощно устройство, създадено с цел ефикасност

В духа на типичната за линията Tab S7 визия семплост и стилен метален завършек, Galaxy Tab S7 FE 5G се предлага в четири великолепни цвята, отговарящи на всеки стил: мистично черно, мистично сребърно, мистично зелено и мистично розово. Устройството разполага с голям дисплей и мощна батерия, но може да се похвали и с дизайн, отличаващ се с лекота и тънък корпус. Можеш лесно да стриймваш, да работиш и да твориш, без да се притесняваш за батерията.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G може да бъде закупен на цена от 1269 лв. Повече информация относно Galaxy Tab S7 FE може да научите тук >>>