Новият смартфон на Motorola - c Motorola One идва с изрязан 5.9-инчом HD+ 19:9 Max Vision дисплей и двойна основна 13MР камера.

Благодарение на нея може да заснемате 4К видеа или спиращи дъха залези, към които да се връщате, когато лятото отмине, а защо не и невероятни снимки от снощния купон или пък подходящ кадър за профила ви в Instagram.

Устройството може да прави тайлмапс видео и предлага широк набор от филтри. С възможностите на изкуствения интелект, вградени в Google Lens, можете да взаимодействате със света, като просто насочите камерата. Направете снимка на случайно избрано куче и Googlе ще ви каже коя е неговата порода. 

За селфитата отговаря пък 8МР сензор, който също има подобрени способности, заради софтуерът на Motorola.

Спокойствието, когато става въпрос за заряда на батерията, винаги е било трудно постижима цел. Благодарение на батерията с капацитет от 5000 mAh телефонът е много по-издръжлив от своите конкуренти, а това означава по-малко пропуснати възможности и никакви притеснения относно GPS координатите, когато сте навън.

Когато батерията все пак се изчерпи, включете TurboPower зарядното устройство и ще получите енергия за до 6 часа само с 20-минутно зареждане.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm SnapdragonTM 625 осигурява отлична производителност и гарантира, че устройството ви ще реагира незабавно на всяко докосване на екрана, а 4GB RAM са достатъчни за по-сериозни игрови натоварвания.

Смартфонът е съчетан с програмата Android One, благодарение на която ще получите две актуализации до най-новата версия на Android. Освен това ви предлага сигурност с Google Play Protect, както и месечни актуализации за защита, които са гарантирани за следващите три години.

Забравете за предварително инсталираните приложения и вземете есенцията на Android OS заедно с moto experiences. Получавате не само достъп до най-новите софтуерни актуализации, но и повече пространство за съхранение и контрол върху вашето смартфон изживяване.

Освен всичко това, телефоните от серията motorola one ще бъдат сред първите, които ще получат актуализация до Android™ 9 Pie (Android P) малко след премиерата.

Не е за подценяване и изкуственият интелект на Google, с който разполага смартфона благодарение на програмата.

Освен всичко друго цената на Motorola One без план няма да превишава 600 лв.