Коледа вече чука на вратата и докато някои хора обичат да подготвят подаръците още от ноември, други предпочитат да яхнат вълната на търсенето в последния момент. Със сигурност те имат нужда от помощ, за да се ориентират сред толкова много оферти и предложения на пазара. И точно тук се включваме ние със специална селекция подаръци от Xiaomi, които ще се харесат на всеки член от семейството. Само трябва да отговорите на въпроса: "Какъв е човекът, на когото искам да подарявам?".

Снимка: Xiomi

Ако търсите подарък за близък човек с много изразена креативност и непрекъснато търсене на вдъхновение, можете уверено да заложите на смартфон Xiaomi 11T, създаден, за да пресъздаде магията на киното в ръцете ви и със сигурност ще се хареса на всеки, който иска да развие креативността си чрез него. Сигурни сме, защото телефонът притежава абсолютно всички функции на флагмана от серията като тройна камера с висока резолюция и много инструменти с изкуствен интелект. А най-хубавото е, че в момента можете да го откриете на промоционална цена в магазина на Xiaomi в Paradise Center и в онлайн магазина на бранда.

Xiaomi 11 Lite 5G NE пък е за тези хора от семейството ви, които държат най-вече на своя стил и синхрон в цялата си визия. Знаем, че те ще оценят впечатляващия му дизайн, който го прави един от най-фините смартфони на пазара и подчертава всяка визия с доза лукс. А това, че можете да избирате между 5 уникални цвята, сред които розов, син, бял, черен и зелен, пасващи на всяка индивидуалност, ще направи пазаруването още по-лесно!

Ако сте се насочили към нещо практично, което да зарадва цялото семейство, заложете на пречиствател за въздух на Xiaomi - Mi Air Purifier - уред, който е, тематичен за дългия зимен сезон и полезен за всички. Изключително удобен и лесен за употреба, той работи в няколко режима чрез система за циркулация на 360 градуса за трайно чист въздух. Кой не би се зарадвал на такъв подарък?

 

Снимка: Xiomi

Може би сте решили да улесните ежедневието на домакинството? В този случай прахосмукачката робот от ново поколение Mi Robot Vacuum-Mop P е страхотна идея. Тя е с повишена мощност на засмукване, пo-гoлям ĸaпaцитeт и възмoжнocт зa пoчиcтвaнe, което я прави една от най-добрите на пазара. Със сигурност един ангажимент по-малко в домакинската работа е чудесен подарък!

 

Снимка: Xiomi

Mi 20W Wireless Car Charger е последното ни предложение от тази промоционална Xiaomi селекция. Не всеки човек се досеща да се поглези сам с толкова удобен и практичен аксесоар за кола. Стойката за телефон с опция за безжично зареждане е семпъл, но наистина гениален подарък, който няма да улесни само пътуването на своя получател, но може да спаси и целия му ден.

А най-хубавото е, че всички продукти от селекцията можете да откриете на промоционални цени във физическия магазин на Xiaomi, както и онлайн на https://mi-bulgaria.com, за да зарадваме и вас, и цялото ви семейство.


Материалът е предоставен от Xiomi.