В онлайн магазина на А1.bg вече може да бъде закупена най-новата мобилна услуга - ChitChat. Тя е уникална по рода си с това, че не изисква обвързване с определен срочен договор, а се подновява месец за месец, за толкова дълъг период, колкото пожелае клиентът. Абонатите на тази услуга могат да я прекратят по всяко време, без да дължат никакви неустойки.

Към нея са включени неограничени национални минути, което ще позволи на избралите ChitChat да говорят свободно и без притеснения за лимити. Включени са и 4 000 МВ мобилен интернет.

За да се ползва услугата ChitChat, се изисква регистрация в Моят А1 и заплащане с банкова карта. Първоначалната сума за активиране на услугата е 29,99 лв., а системата за автоматично зареждане помага на клиентите да не пропускат плащания. След изтеглянето на сумата на клиента се предоставят пълните параметри за ползване на ChitChat в рамките на съответния месец. Клиентът може да прекъсне опцията за автоматично зареждане по всяко време. В този случай услугата се ограничава след изтичането на последния платен месец, като съответната карта може да приема само входящи обаждания до следващото успешно активиране на ChitChat.

Управлението на услугата се извършва изцяло онлайн. За тази цел клиентите, които все още нямат профил в Моят А1, трябва да се регистрират на А1.bg или да изтеглят приложението. Моят А1 е достъпен както за Android, така и iOS устройства. Месечната сума за автоматично зареждане на ChitChat е в размер на 29,99 лв. Допълнителни услуги като SMS, международни разговори, услуги с добавена стойност и други се таксуват по тарифа от наличния баланс в ChitChat картата.

А1 започва да предлага и два допълнителни пакета, създадени специално за новата услуга, които клиентът може да добави към своя ChitChat, в случай на необходимост. Еднократен пакет 5 000 МВ за 15,98 лв. и еднократен пакет от 10 000 МВ, съответно за 24,98 лв.

Клиентите могат да изберат да активират допълнителни услуги като A1 Xplore Music за 9,77 лв. на месец, както и да използват приложението за таргетирани реклами A1 SmartAD, с което могат лесно да добавят още 1000 МВ на максимална скорост към услугата си. За да се ползва допълнителни услуги, клиентът трябва да зареди баланса си в ChitChat със сума по избор - от 10 до 99 лв. Това става лесно онлайн, чрез зареждане на сума от банкова карта на клиента през неговия профил в Моят А1.