Има ли софтуер, който искате да купите, но когато погледнете цената, оставате шокирани? Да, знаем, че някои софтуерни решения могат да бъдат доста скъпи, но ако изглаждате нов РС и се нуждаете от копие на Windows 10, или ако вече разполагате с компютър и искате да добавите Office , тогава имате късмет.

снимка: GoDeal

Понастоящем Godeal24 предлага на промоция OEM ключове за Windows 10 Home и Pro, както и на Office 2016 или Office 2019, в зависимост от вашите предпочитания. Тази продажба сваля цените на софтуера с до 62%, ако използвате купон за отстъпка при плащане. А това са цените, които можете да очаквате:

На половин цена, купон: GOLE50

62% отстъпка, купон: GOLE62

55% отстъпка, купон: GOLE55

Процесът на покупка е опростен, с множество методи за плащане и, разбира се, безплатна доставка. Всички тези промоции и специални отстъпки, представени по-горе, са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата - така че ако искате да надградите вашия компютърен софтуер по време на празниците, със сигурност трябва да грабнете една от промоциите.

Ако случайно срещнете някакви проблеми или ако имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти на Godeal24 ще ви помогне с думи и дела! За всякакви въпроси просто им изпратете имейл на следния адрес: [email protected]

* съдържание на Godeal