* съдържание на GoDeal24

Операционната система Windows е основата за работата на компютъра. Единственият проблем е, че тя е твърде скъпа за повечето хора. Разбира се, има безплатни компютърни операционни системи, но те не могат да гарантират стабилност, съвместимост и т.н. За потребителя Windows все още е първият избор.

Godeal24 предлага начин да получите оригинални Windows и пакет MS Office на най-ниска цена! Как е възможно на толкова ниска цена? Godeal24 продава онлайн лицензи за Microsoft Office и Windows на намалени цени. Това е препродажба на използвани лицензи, закупени от Godeal24 от компании, които вече не ги използват. Godeal24 гарантира безопасността и законността на всеки продаден лиценз!

Тъй като това е нематериален лиценз, съответно няма логистични и складови разходи, което допълнително намалява цената. Разбира се, това е напълно легален процес, уреден от европейското законодателство. Лицензите, продавани на уебсайта Godeal24, са безсрочни: след като приложите ключа за активиране, можете да го използвате за целия живот на софтуера!

В априлските продажби на Godeal24 са събрани най-популярните продукти от първото тримесечие! Windows 10 все още е първият избор за повечето потребители - сега можете да купите Windows 10 от $5.71 за компютър и пакет Microsoft Office 2021 Pro Plus от $14.81 за компютър! Не забравяйте да използвате кода за отстъпка, той е ваш! Windows с 50% отстъпка! MS Office с 62% отстъпка!

снимка: Godeal24

Най-ниските цени за ограничен период от време!

До 62% отстъпка! Windows и MS Office в пакет (купон "GOLE62")

Вижте още пакети >>

До 50% отстъпка за Windows! С купон "GOLE50"

Вижте още оферти за Windows >>

снимка: Godeal24

Софтуерни инструменти за вашия компютър

Още софтуерни инструменти >>

Godeal24 предоставя техническа поддръжка 24/7 (имейл за контакт: service@godeal24.com) и най-важното - след като закупите продукт в Godeal24, можете да разчитате на следпродажбено обслужване за целия жизнен цикъл на продукта. Godeal24 винаги е предоставял не само висококачествени продукти, но и висококачествени услуги. Godeal24 има реална обратна връзка от потребителите на Trustpilot, със степен на удовлетвореност от 98% и резултат от 4,9!