* съдържание на GoDeal24

Godeal24.com празнува Хелоуин рано със специална разпродажба на уебсайта, като толкова много продукти от всички разновидности виждат спад в цените. 

За тези, които търсят евтини ключове за Windows 10, той е с 50% отстъпка на $7.49 и може да бъде закупен. За тези, които искат да изпробват най-новия Windows 11, той е в продажба в момента, по-малко от $19.46, за да го получите директно. Един от новите и страхотни продукти на Microsoft за годината, Office 2021, също се продава за умопомрачителните 60% отстъпка за $43. Това са оферти с ограничено време, които ще се изпълняват в продължение на 2 седмици, така че, ако планирате да надстроите софтуерния парк на вашия компютър, не можете да пропуснете тази еднократна възможност.

снимка: Godeal

Вземете евтин Windows 10 за $7,49 или най-новия ключ за Windows 11 за $19 в момента

45% ОТСТЪПКА за Windows 11 и повече продукти на Windows с код на купон: SOLE45

- 60% ОТСТЪПКА за Office продукти с код на купон: SOLE60

Иcĸaтe ли дa нaпpaвитe paбoтaтa и yчeнeтo c вaшия ĸoмпютъp мнoгo пo-yдoбни? Иcĸaтe ли дa имaтe чиcт и бeзoпaceн пepcoнaлeн ĸoмпютъp? Hямa пpoблeми! Hиe пpeдлaгaмe гoлямo paзнooбpaзиe oт мoщни coфтyepни инcтpyмeнти, ĸaтo в тaзи лятнa paзпpoдaжбa oтcтъпĸaтa дocтигa дo 90%. Cлeднитe пpoдyĸтoви ĸлючoвe мoгaт дa ce взeмaт диpeĸтнo бeз дa ce нaлaгa въвeждaнeтo нa ĸoд oт eлeĸтpoнeн ĸyпoн. He ги изпycĸaйтe.

Пазаруването в Godeal24 е изключително лесно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове - без да се налага да чакате дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза и всеобхватна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: [email protected]