Веднага след официалната премиера на новия смартфон HUAWEI nova 9 във Виена на 21 октомври, започна и предварителното записване за модела в България. Кампанията за предварителни поръчки ще продължи до 31 октомври 2021, включително. Така всеки, който е поръчал HUAWEI nova 9 в периода 21.10.2021-31.10.2021, ще го получи в комплект с безжичните слушалки от отворен тип Huawei FreeBuds 4. Цветът на HUAWEI nova 9 е според наличностите на конкретния търговец - Black или Starry Blue, а Huawei FreeBuds 4 са в цвят Silver Frost.

В указания период комплектът може да се поръча в партньорската мрежа на Huawei, която включва - А1, Виваком, Теленор, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на официалния дистрибутор Поликомп. Повече информация можете да получите от https://consumer.huawei.com/bg/phones/nova9/

Новообявеният HUAWEI nova 9 е с атрактивен дизайн, изключително тънък и лек, и се зарежда напълно за само 38 минути. Ultra Vision системата на гърба му включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера за изключителни потрети, панорамни или градски снимки отблизо и далеч. Отпред получавате 32-мегапикселова селфи камера с модерни функции. На фокус е 4К видео заснемането и мощни опции за използването на предната и задната камера по време на един видеоклип - за превключване на камерите в рамките на един клип, за едновременно снимане с двете с ефект картина-в-картината, и други.

Huawei FreeBuds 4 са TWS слушалки от отворен тип, които възпроизвеждат звук с висока резолюция и поддържат адаптивно активно шумопотискане при максимален комфорт за дълго носене. Комплекът е перфектно предложение за съвременния динамичен начин на живот, като дава стилно излъчване, мощна мобилна платформа и надеждност по отношение на живота на батерията.

Периодът на кампанията е от 21.10.2021 г. до 31.10.2021 г. или до изчерпване на количествата на препоръчителна крайна цена от 999 лв. Цената може да се различава в търговската мрежа според конкретния търговец в брой или на изплащане с абонаментен план в мобилните оператори.

 

* съдържание на Huawei