Huawei Consumer Business Group обяви 6 нови продукта, развиващи стратегията "Seamless AI Life" за всички сценарии на работа, забавление, спорт и аудио изживяване във всякаква среда. Сред тях са революционно усъвършенстваният като дизайн, материали и функционалност Watch GT 2 Pro, качествено новият фитнес продукт Watch Fit, два нови супермощни ултрапреносими компютри - Matebook X и Matebook 14, първите "true wireless stereo" безжични слушалки с активно шумопотискане, интелигентно разпознаващо обкръжаващата обстановка - FreeBuds Pro, и елегантните FreeLace Pro с рейтинг на шумопотискане от 40dB.

"Потребителското изживяване винаги се основава на иновациите, но нашият път в иновациите винаги започва и завършва с потребителите. Ще продължим да работим с нашите високо ценени партньори за предлагане на по-интелигентно и по-качествено изживяване за потребителите в целия свят", сподели Ричард Ю, изпълнителен директор и CEO на Huawei Consumer Business Group, от високата трибуна на форума.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro: Дизайн и изработка от най-висок клас, нови спортове, ново ниво на прецизност

Новият Huawei Watch GT 2 Pro идва с дисплей от сапфирен кристал, титаниев корпус и керамичен гръб - три основни материала от най-висок клас, които гарантират неговия изключително премиум дизайн и егрономичност. Керамичният гръб се комбинира с втори черен сапфирен кристал, който освен удобство за кожата, спомага и за силно повишена прецизност на проследяваните спортни и здравни параметри. Отново с 2 седмици живот на батерията и с над 100 тренировъчни режима, сред които и нови спортове като ски, ски в пресечена местност, сноуборд и голф, устройството неусетно сменя функцията си от стилен аксесоар към бизнес ауфтита ви, на професионален треньор, който прецизно следи и анализира и спортните ви победи.

снимки: Huawei

Съвременният лайфстайл включва нашия непрестанен стремеж към професионални успехи, добра спортна форма, и не на последно място - добро физическо и психично здраве. Huawei Watch GT 2 Pro имплементира постиженията на нaуката, изследователската и развойната дейност в надградената HUAWEI TruSeen ™ 4.0+ система, осигуряваща още по-точно измерване на пулса, кислородното насищане на кръвта, нивото на стрес и качеството на съня, като ни предоставя ценен анализ, насочен към това да живеем по-приятно, пълноценно и здравословно.

 

снимки: Huawei

 

HUAWEI WATCH FIT: практични професионални функции за ежедневна употреба

Huawei Watch Fit е нов член на любимата серия Huawei Watch. Той идва с просторен правоъгълен 1,64-инчов AMOLED дисплей със заоблени ръбове, на който освен традиционните за Watch серията данни, потребителите ще могат да виждат 12 тренировъчни анимации, базирани за 44 базисни фитнес елемента, като изгаряне на мазнини, оформяне на тялото, мускулна релаксaция и други. Устройството е специализиран партньор и на любителите на джогинга, като предлага 13 урока по спортно бягане и анализ на темпото в реално време. Като идеален спътник на открито, Watch Fit идва с 96 режима на тренировка, вграден GPS и водоустойчивост до 5ATM.

снимки: Huawei

Не на последно място, Watch Fit e много лек, едва 34 грама, изключително удобен за денонощно носене и следене на поддържаните от HUAWEI TruSeen ™ 4.0 параметри, включително 24/7 следене на сърдечната дейност. Батерията му издържа до 10 дни с едно зареждане при стандартна употреба, като само за 5 минути можете да го заредите за 1 ден стандартна употреба.

 

*материалът е предоставен от Huawei