Всеки празник е страхотен повод да си подариш ново устройство, а от днес, 20 април, huaweistore.bg стартира своя празнична кампания "Велики оферти", която ще продължи до 3 май и предлага богата селекция от продукти с атрактивна цена, ексклузивни пакетни оферти и подарък от 20 лева под формата на ваучер за кампанията за всички регистрирани потребители.

Страхотни продукти на страхотни цени

Настъпващата пролет е идеалният момент да се сдобиеш с най-новия модел смартфон на Huawei от младежката серия nova, a именно nova 9 SE. Със свежи цветове, елегантен дизайн и ултрабързо 66W зареждане, той е изкушение, за което си заслужава да използвате ваучера от 20 лева, какъвто ще получат всички регистрирани потребители. Закупилите го ще получат и безплатна 12-месечна застраховка на дисплея, а 108-мегапикселовата му камера ще улови всички празнични цветове и шарки. Модерните възможности за комбиниране на предната и задната камера в един общ видеоклип ще ви вдъхновят да запазите още по-динамични и живи спомени от предстоящите дни с приятелите и семейството си.

Онлайн магазинът предлага и богата селекция от още хитови продукти на Huawei с атрактивни цени, сред които P50 Pro за 1799 лева, Watch Fit mini за 149 лева, FreeBuds 4i за 99 лева и много други.

Ексклузивни пакетни оферти

Kакто винаги, huaweistore.bg радва с ексклузивни за него страхотни пакетни оферти. В случая празникът се отбелязва с пакета таблет и смарт гривна - MatePad T10 64GB LTE + Band 6, за общо 399 лв., и лаптоп с мощна мобилна тонколонка - Huawei MateBook D14 + SoundJoy за общо 1599 лв.

Повече за феновете

Феновете на бранда, които са се регистрирали за получаване на информационния бюлетин на магазина, ще получат ваучер на стойност 20 лева за пазаруване в рамките на кампанията "Велики оферти" с предиод 20.04. - 03.05.2022г. Но подаръците за тях не свършват с нея, те ще продължат да получават още ексклузивни оферти само за регистрирани потребители, информация за нови промоции и възможност първи да научават за нови продукти на Huawei на българския пазар. За повече информация - huaweistore.bg

 

* съдържание на Huawei