Samsung бе домакин на първата в историята на компанията виртуална премиера Galaxy Unpacked, предавана на живо от Южна Корея. В рамките на онлайн-събитието беше представено портфолио от 5 нови мощни устройства, които съвсем естествено се интегрират в динамично променящия се свят и подпомагат потребителите в ежедневието им: Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra - най-мощната серия на Note досега; Tab S7 и S7+ - многофункционални таблети, осигуряващи възможности за още повече ефективност и креативност; Galaxy Watch3 - премиум смарт часовник с високотехнологични функции за грижа за здравето; Galaxy Buds Live - стилни и ергономични слушалки с изключително качество на звука; и Galaxy Z Fold2 - новото поколение смартфон със сгъваем екран с усъвършенствани технологични функционалности.

"Никога досега не сме разчитали на технологиите така, както днес. Чрез тях оставаме свързани и се справяме с извънредните предизвикателства, независимо в коя точка на света се намираме. Технологиите трябва да направят живота ни по-лесен, а не по-сложен. Ето защо, представихме 5 нови мощни устройства, които да помогнат на потребителите да постигнат максимума и в работата, и в забавленията. Заедно, като част от екосистемата на Galaxy, те се свързват и работят така, че притежателите им да могат да се концентрират върху онова, което е важно за тях", коментира д-р TM Roh, президент на Samsung Electronics и ръководител на дивизия "Мобилни комуникации" в компанията.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra - най-мощната Note серия досега

Устройствата от серията Galaxy Note20 са мощен и ефективен център, които работят като компютри, и същевременно ти позволяват да играеш игри като професионалист. Серията предлага две версии: Galaxy Note20 Ultra - създадена за феновете на Note, които имат най-високи изисквания по отношение на мощността и ефективността; и Galaxy Note20 - за по-широкия кръг от потребители, които искат да оптимизират времето, прекарано в работа, и да се наслаждават на възможностите да играят на мобилните си устройства. И двете версии на Galaxy Note20 са създадени с цел ефикасност - така, че да имаш още повече време да бъдеш в контакт с хората, които обичаш.

Силата да работиш

В днешно време се нуждаем от устройства, които да са толкова гъвкави колкото и ние. Така че да можем да работим, да се забавляваме и да останем свързани, когато и където пожелаем. Със серията Galaxy Note20, увеличаваш продуктивността си до следващо ниво. Най-новата серия променя начина, по който работиш и ти дава възможност да се справяш с още повече ангажименти. Сега новият S Pen и Samsung Notes са развити до още по-високо ниво в серията Galaxy Note20, и са вложени и в Tab S7, и в Tab S7+ с цел още по-гъвкаво потребителско изживяване и удобство. В допълнение, благодарение на сътрудничеството с Microsoft, дългосрочен партньор на Samsung, устройствата от серията Galaxy Note20 и твоят компютър с операционна система Windows могат безпроблемно да работят заедно.

  • Оптимизиран стилус S Pen: Високо ценен от верните почитатели на серията Galaxy Note20 и от любителите на мултитаскинга, оптимизираният S Pen предлага невероятно потребителско изживяване при писане, за да можеш да запечаташ вдъхновяващите си идеи, независимо къде се намираш. S Pen в серията Galaxy Note20 постига ненадмината прецизност за още повече точност и бърза реакция на устройството при писане. Благодарение на т. нар. Anywhere actions (5 нови за серията функционалности) можеш да управляваш без докосване устройството със стилуса бързо и лесно - например да се върнеш към началния екран или да направиш скрийншот.
  • Работа с приложението Samsung Notes - за още повече гъвкавост и в помощ на потребителя: Нуждаем се от инструменти, които ни позволяват да работим отвсякъде, по всяко време и на всяко устройство. За да ти помогне да съхраниш, модифицираш и споделяш своите идеи на телефона, таблета или Windows 10 компютъра, Samsung Notes предлага функции за автоматично запаметяване и за синхронизиране. Така чувството да загубиш информация, защото не си я запаметил, остава в миналото. Можеш да продължиш с работата точно там, където си приключил миналия път, работейки от различни устройства. Samsung Notes лесно трансформира най-трудно четимия почерк в четлив ръкописен текст. Даването на обратна връзка бързо и в движение става още по-лесно - със Samsung Notes можеш да добавяш коментари и да маркираш PDF-файлове. Записвай аудио-файл, докато набързо нахвърляш записки. След това просто кликни върху някоя дума в записките си, за да се върнеш до търсения от теб момент в аудио-записа. Можеш да организираш работата си, благодарение на интуитивната функция за управление на папки - с нея намираш това, което търсиш, още по-бързо.
  • Работи още лесно и бързо с устройствата, с които разполагаш: С приложението Microsoft"s Your Phone и обновената възможност за свързване с Windows, получаваш бърз достъп до мобилните си приложения директно от своя компютър с операционна система Windows 10 - при това, без да нарушаваш ритъма си на работа. Сега е лесно и удобно да изпращаш съобщения, да управляваш нотификациите си, да синхронизираш снимки, да правиш и да приемаш разговори - и всичко то през своя Windows 10 компютър. Добави любимите си мобилни приложения на менюто със задачи или в старт-менюто, за да не се налага да търсиш в телефона си най-използваните от теб приложения за социални мрежи или галерията. По-късно през тази година ще стане възможно да работиш едновременно с няколко мобилни приложения през Windows 10 компютъра. Всички високоефективни екосистеми от устройства са съвместими и оптимизират начина ти на работа, когато Samsung Notes се синхронизира с Microsoft OneNote и Outlook, а твоите Reminders се синхронизират с Microsoft Outlook , To Do и Teams. Така всичко, от което се нуждаеш, за да работиш пълноценно, е на една ръка разстояние, независимо къде се намираш.

Силата да се забавляваш

Samsung използва партньорството си с Microsoft и при забавленията, които предлагат серията Galaxy Note20, с което издига виртуалните игри на следващо ниво. Можеш да се потопиш изцяло в най-мощното мобилно изживяване, което Samsung са осигурявали, със свой смартфон, и да играеш като абсолютен професионалист от дивана в хола, от градината или оттам, където динамиката на деня те е отвела. Galaxy Note20 устройствата предлагат следващо ниво производителност, свързаност и най-добрия дисплей на компанията досега. Наред с това, и инструменти за заснемане на невероятни статични и динамични кадри на професионално ниво и високотехнологични възможности за синхронно изпълнение на множество задачи.

  • Създаваш истинска кинопродукция с върха на пръстите си: Със съотношение 21:9 и 24fps видеозапис, 8К камерата на Galaxy Note20 осигурява ултра висока резолюция и професионално качество на видеозаснемане. Мощният Pro Video режим предлага професионални настройки на фокус, звук, експозиция, контрол на скоростта за приближение и 120fps заснемане при FHD за видеа, изглеждащи като истински кинопродукции. Освен това, има възможност за управление на източниците на звук чрез настройки за избор на микрофоните върху устройството и външни източници, за да може звукът да бъде ясен и чист. В комбинация с Galaxy Buds Live, можеш да записваш кристално чист звук, намалявайки шума в заобикалящата те среда.
  • Изпълняваш умело множество задачи с помощта на високотехнологичния Samsung DeX: За пръв път с помощта на Samsung DeX можеш да свържеш безжично своя Galaxy Note20 към Smart TV, когато се нуждаеш от по-голям екран. Можеш да управляваш едновременно два екрана така, че да си пишеш с приятели на устройствата от серията Galaxy Note20, докато гледаш видео на своя "умен" телевизор.

Наследството на Galaxy - емблематични мощ и производителност

Galaxy Note има безапелационно утвърден статут на най-мощния Powerphone. Серията Galaxy Note20 затвърждава това, като демонстрира най-голямата мощ в Note устройство досега, за да ти осигури всичко, което знаеш, обичаш и очакваш от Galaxy.

Galaxy Note20 разполага с най-бързия процесор от всички Galaxy Note устройства. Серията предлага най-съвременни технологии и най-добрите в този клас мобилни изживявания без компромис в емблематичния дизайн. Galaxy Note20 и Note20 Ultra въвеждат нови "мистични" цветове - в меки, неутрални тонове, неподвластни на променящите се тенденции, в комбинация със съвсем нов ефект, подобен на матова текстура, който предотвратява отпечатъци от пръсти и замърсявания.

Galaxy Note20 Ultra въвежда за пръв път в Note серията яркия Dynamic AMOLED 2X дисплей и 120Hz скорост на опресняване, които гарантират гладки изображения на най-добрия екран на Samsung досега, който променя автоматично настройките си спрямо съдържанието, което гледаш, за да удължи живота на батерията. Ще се наслаждаваш на интелигентните възможности на батерията през целия ден, както и на супер бързо зареждане - над 50% заряд само за 30 минути.

Лидерската позиция на Samsung Galaxy в сферата на 5G извежда потребителското изживяване до още по-високо ниво - благодарение силата на 5G (според наличността на пазара) да правиш това, което наистина ти доставя удоволствие. Наслаждавай на предимствата на хипер бързи скорости и на спокойствието, че всичко, от което се нуждаеш на един клик разстояние - благодарение на Galaxy 5G и на Sub-6 и mmWave мрежите. Galaxy Note20 Ultra притежава стабилна Wi-Fi 6 връзка към мрежи с оптимизирана латентност за разнообразни стрийминг услуги. Благодарение на Samsung Knox (платформата за мобилна сигурност на Samsung), пълната сигурност на хардуера и софтуера им е гарантирана.

За пръв път в Galaxy устройство, поддържащо ултраширокочестотна свързаност (UWB), Nearby Share достига нови нива на бързо и лесно споделяне на Galaxy Note20 Ultra. Само чрез насочване на Note20 Ultra към друго Galaxy устройство, поддържащо UWB, Nearby Share автоматично съставя списък на хората, с които можеш да споделяш, в горната част на панела. Наличните в бъдещите функционалности, базирани на UWB, ще ти помагат да откриваш различни неща с по-голяма прецизност, благодарение на AR технологията, както и да отключваш дома си с телефона в ролята на дигитален ключ.

Открий нови изживявания със свързаната Galaxy екосистема

Устройствата и услугите на Samsung са създадени така, че да работят в пълен синхрон заедно и да обогатяват изживяването ти и при работа, и при забавления, и при всичко, което е важно за теб. Ти и твоят Galaxy Note20 стигате до следващо ниво, когато го съчетаеш с други нови устройства в семейството Samsung Galaxy: Galaxy Tab S7 и Tab S7+, Galaxy Watch3 и Galaxy Buds Live. С тези ултра модерни допълнения към изживяването с Note, можеш да работиш по-пълноценно, да играеш по-дълго, да живееш по-здравословно и да общуваш по-добре.

Galaxy Tab S7 и Tab S7+ - мултифункционални таблети за повече ефективност и креативност

Galaxy Tab S7 и Tab S7+ са два мултифункционални таблета, които съчетават мощността на персонален компютър, гъвкавостта на таблет и свързаността на смартфон. Стъпвайки върху водещата позиция на Galaxy в 5G технологиите, Galaxy Tab S7 и S7+ разширяват възможностите за видео-конферентни връзки, бързо сваляне на информация от интернет и виртуално стриймване без забавяния или прекъсвания.

Наслади се на продуктивността на Galaxy Tab S7 и Tab S7+ - толкова силна като при персонален компютър - благодарение на мощния процесор, оптимизирана клавиатура (продава се отделно като клавиатура-калъф) и подобрен S Pen с възможности, като тези в серията Galaxy Note20. Всичко това ще ти даде възможнот да се справяш с повече задачи за по-малко време. Но таблетът не трябва да ти бъде помощник само при работа - устройството трябва да ти помага и да се отпуснеш и да си отпочинеш. За още повече забавления, Galaxy Tab S7 и Tab S7+ предлагат впечатляващ екран с 120-херцово обновяване на картината, за да можеш да се насладиш пълноценно на гейминг и стрийминг с висока резолюция. Или просто правите и двете едновременно с оптимизираните функции за мултитаскинг. За потребители, които искат да разполагат с още повече капацитет за работа, игра и креативни дейности, Galaxy Tab S7+ предлага екстра-голям Super AMOLED дисплей с размер 12.4".

Тези таблети правят работата на няколко устройства още по-лесна. Когато няма Wi-Fi мрежа наблизо, можеш да ползваш автоматичния Hotspot, за да свържеш своя 5G таблет с други устройства от екосистемата на Galaxy. А с Nearby Share можеш без проблем да трансферираш файлове до устройства, които се намират наблизо Повиши своята продуктивност чрез други инструменти като например Samsung Notes, S Pen, клавиатурата Book Cover Keyboard или Bluetooth мишката - за още по-пълноценно изживяване.

Galaxy Watch3 - премиум "умен" часовник с разширени функции за грижа за здравето

Galaxy Watch3 е ново поколение личен асистент, който ти помага да управляваш ежедневните си навици, да покоряваш безапелационно фитнес целите си и да се грижиш за здравето си. Изработен от първокласни материали и с по-фина версия на популярния въртящ се безел, Galaxy Watch3 притежава луксозния вид на майсторски изработен ръчен часовник, като същевременно е изключително удобен за носене ден и нощ. "Умният" часовник не просто е атрактивен, той е ключът към потребителско изживяване, което да ти помогне да се чувстваш добре и да се грижиш за най-ценното, което имаш - здравето.

С функцията за мерене на наситеността на кислород в кръвта, можеш да следиш този показател, когато спортуваш или просто искаш да се чувстваш добре. Ако устройството отчете падане, твоята локация веднага ще бъде изпратена до предварително определен от теб номер. Функцията Running Analysis ще ти помогне да бъдеш още по-ефективен, когато тичаш, за да подобриш формата си и да се предпазиш от травми. Функцията VO2 max проследява твоите кардио параметри и ти дава информация за консумацията на кислород. А за онези, които искат да се поддържат във форма у дома, Samsung Health предлага повече от 120 различни спортни програми - така че да можеш да проследяваш своите тренировки направо на "умния" часовник.

Galaxy Buds Live - стилни и ергономични слушалки за впечатляващо звуково качество

Представяме ти най-новата форма на истински безжичните слушалки- Galaxy Buds Live. Със своя наистина емблематичен дизайн и удобство за носене, те не приличат на нищо, което си виждал или носил досега. Комбинацията от експертния опит на AKG с по-голямата 12мм тръба за високоговорителя (в сравнение с Galaxy Buds+) и баса осигурява дълбок и богат звук, за да изпиташ истинско удоволствие при слушане на музика. Galaxy Buds Live разполагат с три микрофона и Voice Pickup Unit /функционалност за разпознаване и улавяне на глас/, за да се чувстваш сякаш си в една стая с любимите си хора, дори когато не си при тях. Тези слушалки са оборудвани с Active Noise Cancellation (активно шумопотискане) от отворен тип, което ти дава възможност както да се наслаждаваш на жив и обемен качествен звук, така и да включваш и изключваш звука от заобикалящата те среда. Така, можеш да се потопиш изцяло в любимата си аудио книга, но да не пропуснеш анонса за твоята спирка в метрото.

Светът придобива нова форма с Galaxy Z Fold2

Samsung продължава да бъде пионер в изцяло новата категория мобилни сгъваеми устройства и представя ново поколение устройство — Galaxy Z Fold2. След пускането на пазара на 2 смартфона със сгъваем екран и вслушване в обратната връзка на потребителите относно най-желаните подобрения и нови функционалности, Samsung създаде Galaxy Z Fold2 със смислени и добавящи стойност иновации, които осигуряват значими подобрения в цялостното изживяване на потребителите. Galaxy Z Fold2 комбинира портативността и гъвкавостта на смартфона с мощността и размера на екрана на таблет за още повече ефективност. Независимо дали е сгънат или разгънат, можеш да се насладиш на мобилно изживяване и дизайн от най-висок клас. Galaxy Z Fold2 е с два Инфинити-О дисплея от край до край - почти без странични рамки. Предният екран е 6.2 инча, а масивният основен екран е 7.6 инча, което прави общият им размер по-голям от Galaxy Fold. Освен с изискан дизайн и прецизна изработка, Galaxy Z Fold2 ще впечатлява и с изключително стилни цветове: Мистично черно и Мистично бронзово. С Galaxy Z Fold2 Samsung ще продължи да вдъхновява и да разширява възможностите в категорията на сгъваемите устройства.

Наличност

Серията Galaxy Note20 и серията Tab S7 ще се предлагат на избрани пазари, включително и България, от 21 август 2020 г. в следните цветове и на съответните цени:

  • Galaxy Note20: Мистично бронзово, Мистично зелено, Мистично сиво на цена от 1 849 лв.
  • Galaxy Note20 Ultra: Мистично бронзово, Мистично черно - на цена 2 549 лв.
  • Galaxy Tab S7 and S7+ : Мистично черно на цени съответно от 1 549 лв за Tab S7 и 2 149 лв. за Tab S7+

Предварителните поръчки за Galaxy Note20, Note20 Ultra и серията Tab S7 и S7+ стартират още от днес. Всички, които закупят Galaxy Note20 / Note20 Ultra или таблет Tab S7+ / Tab S7 в периода от 20:00 ч. на 05.08 до 23:59 ч. на 20.08.2020 г. от официален партньор на Samsung България и активират устройството в периода от 17.08.2020 до 30.08.2020 г. включително, могат да получат подарък. За повече информация, моля посетете: https://www.samsung.com/bg/pre-ordergalaxy и https://www.samsung.com/bg/tablets/galaxy-tab-s7/buy/

За повече информация относно най-новите Galaxy устройства на Samsung, включително техните характеристики, моля посетете: www.samsung.com/bg


*Материалът е предоставен от Samsung.