* съдържание на KIVI

Световната технологична общност може да види новите продукти от KIVI на най-големия форум за потребителска електроника - IFA: уникални смарт телевизори, специално проектирани за детски стаи и кухни, основната серия телевизори за 2024 г. и разнообразие от стенни стойки за монтаж на телевизори.

KIVI е международна компания, основана през 2016 г. в Киев, Украйна, специализирана в разработката и производството на смарт телевизори. Днес продуктите на бранда се предлагат в близо 20 европейски страни, в над 40 търговски вериги. За своите 6 години на пазара, компанията е продала над 1 500 000 телевизора. Новите продукти се разработват в Центровете за изследване и разработка на компанията, разположени в Украйна, Унгария и Китай, а производството се извършва чрез договорни отношения с големи фабрики, включително и в Полша. KIVI взема участие за втори път на изложението IFA в Берлин. Тази година на своя щанд с площ от 100 кв. м. компанията представя смарт телевизори, специално проектирани за детски стаи и кухни, както и основната серия телевизори KIVI за 2024 г., с придружаващи ги аксесоари.

Серията "TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM" е резултат от проучване сред 2 500 респондента

Задълбочено проучване на поведението на потребителите, проведено от компанията KIVI през 2022 г., предостави на разработчиците ценни насоки. Над 90% от купувачите първо определят мястото и размерите на площта в дома си, където ще поставят бъдещия телевизор и след това решават за модела и неговите характеристики. Това доведе до създаването на съвсем нова продуктова серия - "TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM", която включва моделите KIVI KidsTV и KIVI KitchenTV. Те отговарят на специфичните изисквания на потребителите за смарт телевизор, който да бъде поставен в определена стая, като са допълнени и с подходящи аксесоари.

снимка: KIVI

KIVI KidsTV: безкрайни възможности за креативност и забавления

KIVI представя 32-инчов KIVI KidsTV с Full HD резолюция, уникален дизайн и допълнителни функции, подходящи за детската стая. Предният панел, стойките и централната основа на устройството са с Block-Style дизайн, наподобяващ строителни блокчета. Чрез тях децата могат да освободят въображението и креативния си потенциал и да изследват безкрайните възможности за себеизразяване. Те могат да развиват творческите си умения и пространственото си мислене, да конструират дизайни и да използват телевизора по време на игра.

снимка: KIVI

Дизайнерите на модела уверяват, че дори при интензивна употреба, смарт телевизорът остава невредим и може да работи много години. Например, екранът му е защитен със здраво закалено стъкло, което може да устои на надрасквания от домашни предмети и удари, като, например, футболна топка или тежка играчка. За стабилно поставяне, крачетата на устройството могат да бъдат здраво закрепени към повърхността, на която се поставя, посредством специални стикери, които са включени в комплекта.

снимка: KIVI

KIVI KidsTV е оборудван с Low blue light технология, която предпазва деликатните очи на децата от потенциално опасната синя светлина, излъчвана от екрана. Освен това, вграденото нощно осветление в телевизора подсигурява спокойния сън на детето, особено ако то се чувства неудобно в пълна тъмнина.

KIVI KitchenTV: Удобно гледане от всеки ъгъл на кухнята

В много домакинства кухните са относително компактни, като всеки квадратен метър играе важна роля - от място за съхранение и уредите, до работни повърхности. Поради това потребителите често избират да монтират телевизорите си на стената, за да спестят ценно пространство.

При разработването на KIVI KitchenTV производителите взеха това предвид и включиха в комплекта компактна висококачествена подвижна стойка. Тази стенна стойка позволява на потребителите да завъртат екрана във всяка посока, да регулират височината и наклона му, както и разстоянието от стената, осигурявайки оптимални ъгли за гледане. Самата стойка е проектирана да заема минимално пространство на стената, а в изумителната ѝ изработка е предвидено да може да скрие кабелите на телевизора във своята сглобка.

снимка: KIVI

KIVI KitchenTV разполага с 32-инчов Full HD екран, идеален размер за по-малки стаи. Рамката на телевизора е с елегантен дизайн в стилен бял цвят, което я прави идеална за съвременен кухненски интериор.

Давайки приоритет на безопасността на потребителите, KIVI KitchenTV е оборудван с детектор за дим, вграден в задния му панел. Защитната функция работи дори когато телевизорът е изключен.

Работейки под операционната система Android TV 11, моделът предлага на потребителите достъп до над 10 000 приложения. Те включват книги с рецепти, броячи на калории, приложения за планиране на хранения и др. Функцията за гласово управление гарантира, че потребителите могат да навигират без усилие в съдържанието, дори когато ръцете им са мръсни или мокри, елиминирайки необходимостта от натискане на бутоните на дистанционното.

Актуализирана основна серия смарт телевизори с елегантен дизайн и модерни технологии

Продуктовото портфолио на KIVI за 2024 г. включва също и други отлични предложения за смарт телевизори в различни размери и в два цвята - черен и бял. Отличителна черта на тези устройства е елегантният безрамков дизайн, съобразен с най-новите тенденции и впечатляващ със своята "невидимост". По този начин никакви рамки няма да разсейват потребителите от основната им цел при използване на телевизора - гледането на съдържание. Гамата предлага модели с размери на екрана от 24 до 65 инча.

Специално за спални, марката представя модели с размери 43 и 55 инча. Те са оборудвани с интегрирана нощна лампа AlumiGlow, която излъчва мека и успокояваща светлина, която създава уютна и романтична атмосфера, благоприятна за релаксация. Нощната лампа може да бъде активирана дори когато телевизорът е изключен. Нивото на яркост на светлината може да се регулира с дистанционното управление или с бутон на корпуса на телевизора. За да се впишат хармонично в модерни интериори, моделите за спалнята идват с бял корпус.

Смарт телевизорите от новата серия работят под съвременната операционна система Android TV 11. Тя предоставя на потребителите достъп до всички услуги на Google, специално адаптирани за телевизионни платформи, широка гама от приложения от Google Play, както и до технологиите Chromecast и Google Assistant.

Моделите телевизори от серията за 2024 г. включват и технологии за подобряване на изображението като HDR, MEMC, Max Vivid, Ultra Clear и Super contrast control. За любителите на игри на голям екран, тези нови устройства поддържат също игрови режим (Game Mode), оптимизиращ качеството на изображението и производителността по време на гейминг сесии.

Серията смарт телевизори от KIVI, представена на IFA 2023, идва и с актуализирано дистанционно управление. Сред новите характеристики прави впечатление луминесцентното покритие на дистанционното управление, което отразява светлината и улеснява намирането му в тъмното; ергономичните бутони; възможността за управление на нощната светлина (за KIVI KidsTV и моделите за спални); и интегриран чувствителен микрофон за гласово управление. Цветът също е обновен, като KIVI предлага дистанционно в изискано тъмно синьо, което го отличава от стандартните черни модели на пазара.

Новото дистанционно управление пасва удобно на ръката, а бутоните са плавни и тихи. Най-популярните приложения могат да бъдат открити на дистанционното с отделни бутони, което позволява на зрителя да достъпва своето любимо съдържание с натискане на един единствен бутон.

снимка: KIVI

Серия монтажни стойки от KIVI за всички вид

Стенните стойки на KIVI са подходящи за повечето съвременни смарт телевизори и включват комплект за бърза инсталация. Гамата е разделена на три серии:

  • Basic - Осигурява закрепване на телевизора на разстояние от 20 мм от стената. Достъпна е в две версии: фиксирана и с възможност за накланяне под ъгъл от 8°.
  • Motion - Серия с механизъм за накланяне и завъртане (ъгълът на накланяне варира от +10 до -15° в зависимост от модела, а ъгълът на въртене от -90° до +90°). То е подходящо за тези, които искат различни точки на гледане и лесен достъп до всички конектори.
  • Slim - По-естетичен продукт, който има най-близкото разстояние до стената (17 мм), интересна форма и удобен механизъм за закрепване.

Компанията предоставя пожизнена гаранция за своите стойки за стена.

снимка: KIVI

Изложение IFA 2023 в Берлин: От 1 до 5 септември, от 10:00 до 18:00 часа. Екипът на KIVI с нетърпение очаква посетителите на щанд номер 220, разположен в Зала N20 на изложението IFA 2023 в Берлин. Присъстващите ще имат изключителната възможност да бъдат сред първите, които ще видят и изпробват последните иновации на KIVI.

Новото портфолио на KIVI:

Най-новата гама продукти на KIVI е планирана да се появи на пазара през четвъртото тримесечие на 2023 година.