*съдържание на Godeal

Поради несигурността и глобалните рискове, които носи вариантът на Omicron, фирми от всякакъв размер преосмислят плановете си за работа от разстояние. Социалното разстояние и подслонът на място се превърнаха в приоритети в някои области. Много е важно да работите от вкъщи, без да бъдете засегнати и да ви пази финансово и физически. Увеличете максимално производителността, докато работите от вкъщи: поддържайте редовен график, осигурете си удобно работно място и не забравяйте почивките. Тогава ще можем да използваме добре гъвкавостта и безопасността на работата от разстояние.

Също така не пропускайте софтуерната поддръжка: Godeal24 предлага най-добрия домашен софтуер на Microsoft Office. С коледната разпродажба можете да получите Microsoft Office на ниска цена от Godeal24. Освен това ще получите ключ за Windows 11/Windows 10 като подарък, стига да закупите Office пакети.

снимка: Godeal

Най-новата версия: Office 2021

Microsoft Office 2021 е най-новата версия на пакета Office, стартиран с Windows 11. Ако търсите начин да повишите производителността си до следващото ниво, това е най-добрият избор за вас.Можете да получите Windows 10/Windows 11 безплатно в момента.

Още версии: Всичко за вашите произведения и онлайн обучение

Побързайте преди изчерпване на количествата! 50% оферта

Ако просто искате да получите Windows 10/11, можете също да получите фиксирана 50% отстъпка за тези продукти. Вземете своя избор от офертите по-долу с код на купон: GOLE50

Елате и ги почистете! 62% оферта

Освен това в GoDeal24 ще намерите множество продукти на Microsoft, като различни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всички с 62% отстъпка, ако използвате кода "GOLE62"

Инструменти за вашия компютър

Освен това тук можете да намерите още компютърни инструменти за подобряване на вашата производителност.

Процесът на покупка е много лесен и са налични множество методи на плащане, разбира се с безплатна доставка. Всички тези промоции и специални отстъпки, представени по-горе, са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата - така че ако искате да надстроите софтуера на компютъра си по време на празниците, със сигурност трябва да вземете една от техните промоции.

Ако случайно откриете някакви проблеми или ако имате само няколко въпроса, които да зададете, техният екип за обслужване на клиенти е там, за да ви помогне с думи и дела! За всякакъв тип контакт, просто им изпратете имейл на следния адрес: [email protected]