*съдържание на Keysworlds

Ако е дошло времето да си обновите софтуера на компютъра, от Keysworlds.com имат много добра лятна разпрожажба, каквато не бихте намерили никъде другаде.

При покупка на пакет с Microsoft Office, ще имате възможност да вземете напълно безплатно продуктов ключ за Windows 10. Имаме и други специални предложения, които да закупите с 50% отстъпка. Имате нужда само от Windows 10? Можете да вземете 38% отстъпка само за него.

Тези оферти ще са налични само за една седмица, така че не изпускайте тази възможност да подсигурите компютъра си с най-новия софтуер на пазара.

Купи MS Office, вземи безплатно Windows 10

Снимка: Keysworlds

В следнтите оферти, можете да закупите MS Office 2016 или MS Office 2019 Pro Plus с огромни отстъпки, като ще получите допълнително Windows 10 Home или Professional безплатно.

 

 

50% отстъпка на MS Office

Имате нужда само от MS Office? Вземете 50% отстъпка с код OFSI50 за следните оферти:

38% отстъпка на другите оферти

Ако до сега не сте успяли да намерите точната оферта за вас, ние имаме и още няколко предложения. Вземете 38% с код KWLE38 на тези оферти:

Възползвайте се сега от тези оферти и обновете вашия компютър с най-модерния софтуер. Рядко ще видите толкова ниски цени за продуктови ключове, така че не се чудете. Можете да закупите софтуера с различи сигурни начини на плащане и да получите вашият код веднага по e-mail.

Имате въпроси? Имате нужда от още информация?

Екипът на KeysWorlds.com е на ваше разположение преди или след вашата покупка. Ако имате нужда от помощ докато поръчвате или имате каквито и да е въпроси за вашата съществуваща поръчка, изпратете вашето запитване на support@keysworlds.com и ние ще се погрижим за вас. Поръчайте днес, за да се възползвате от нашите невероятно ниски цени, специални разпродажби и отлично обслужване. Не пропускайте нашата специална лятна разпродажба!