* съдържание на GoDeal

В календара Черният петък е петък, 26 ноември - ден след Деня на благодарността. Но големите продажби вече започнаха в много електронни магазини и уебсайтове. Godeal24 започна да публикува списъци с това, което можете да очаквате да видите в продажба. В много случаи техните стоки вече са обозначени като оферти за Черен петък. По-долу сме събрали някои от най-добрите ранни оферти за Черен петък, налични в Godeal24, заедно с малко информация за предстоящите разпродажби на Черен петък, за да можете да се подготвите и да спечелите страхотна сделка, преди да се разпродаде. Можете да получите най-добрите оферти за Windows 10, Office пакети и други нови продукти през тази година.

снимка: Godeal

Горещи разпродажби, които не можете да пропуснете

50% отстъпка за операционни системи Windows: GOLE50

Windows 11 е най-новата операционна система, предлагана от Microsoft. За по-висока производителност, Windows 11 е тук, за да бъде най-добрата операционна система на бъдещето.

62% отстъпка за пакети с операционни системи Windows и Office Suite: GOLE62

Ще се насладите на по-висока отстъпка, ако закупите пакет от Windows и Office. Windows 10 Professional и Office 2021 Professional само за $48.

 

62% отстъпка за другите продукти на Microsoft: GOLE62

Освен това в GoDeal24 ще намерите множество продукти на Microsoft, като различни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всички с 62% отстъпка.

Можете да се свържете с GoDeal24 по всяко време преди или след поръчката. За да го направите, просто изпратете имейл на адрес [email protected] и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.