Подобни оферти не сте виждали никъде до сега с лятната разпродажба на O2keys. С нашите предложения можете да вземете до 55% отстъпка на всички продуктови ключове на Microsoft. Вижте нашите страхотни предложения по-долу и се възползвайте от тях преди да са свършили.

Кои сме ние?

O2keys.com е международен онлайн магазин, който предлага смартфони, софтуери и аксесоари. Ние предлагаме качествени продукти на възможно най-евтините цени за купувачи от цял свят. Когато закупите нещо от O2keys, ние ви гарантираме страхотни оферти и 100% удовлетвореност.

Имате възможност за различни начини на онлайн разплащане за вашата поръчка (Visa, MasterCard и PayPal). Изберете която и да е от офертите по-долу в зависимост от вашите изисквания и получете пълен достъп.

Снимка: Keysworlds

55% остъпка на MS Office

Вземете 55% отстъпка с код sommer55 на всички MS Office продукти.

 

40% отстъпка на Windows

Вземете отстъпка от 40% на всички Windows OS ключове. За да ползвате отстъпката, използвайте кода sommer40 при плащането.

Тези оферти са валидни само по време на лятната разпродажба на O2keys. Няма да намерите подобни оферти никъде другаде, така че, какво чакате?

Имате въпроси?

Имате нужда от помощ преди или по време на поръчката? Ние сме на ваше разположение. Моля, изпратете имейл на [email protected] по всяко време и се възползвайте от нашите отлични услуги за обслужване на клиенти.

 

*рекламна публикация