Абонатите на мобилна услуга от телекома вече могат да изтеглят на своя телефон апликацията и да се наслаждават на любимите си песни с безплатен Deezer Premium профил за цели 3 месеца. Милиони музикални минути, събрани в над 56 милиона песни, ще ни придружават в смартфона, като винаги можем да започнем с Коледен саундтрак.

снимки: А1

Кои са най-обичаните коледни песни?

Една от най-популярните коледни песни се изпълнява от Mariah Carey - вечният хит All I Want For Christmas. Дори и да си мислим, че песента ни е омръзнала, трябва да признаем, че наближи ли празникът, неминуемо си я припяваме и се оставяме на коледното настроение да ни завладее.

След нея се нареждат незабравимите за няколко поколения Wham с Last Christmas. За по-младите читатели трябва да уточним, че това е групата, с която изгрява звездата на George Michael. Не бива да пропускаме, разбира се, Fairytale Of New York от The Pogues ft. Kirsty MacCol.

Сред модерните коледни хитове можем да чуем също и Ariana Grande със Santa Tell Me и Justin Bieber's Mistletoe.

Някои от най-именитите артисти, посветили песен на Коледа, са още Coldplay, Leona Lewis, Boney M, Frank Sinatra, дори Elvis Presley, Michael Jackson, Frank Sinatra, Sam Smith и други.

Как да слушаме любимите си песни?

С Deezer клиентите на А1 ще се забавляват с функцията FLOW, която научава какво харесва всеки от нас и какво не, след което апликацията възпроизвежда безкраен поток от музика, подбрана специално за него. По този начин приложението предлага за слушане любима музика, примесена със свежи препоръки. А ако се абонираме за Deezer Premium, означава, че няма да има и прекъсвания за реклами, които да попречат на музикалното ни изживяване.

снимки: А1

Караоке в телефона

Ако искаме да изпеем любимата си песен Deezer има и функция, която показва текста на песента и по този начин ще можем да попеем заедно с изпълнителите - една чудесна идея за вечерни домашни забавления.

Колко ще ни струва да ползваме Deezer на телефона?

Месечната такса за използване на услугата от А1 ще бъде в размер на 9,99 лв. на месец. Тя се включва към месечната фактура за услуги от А1. За клиентите на предплатена услуга, активирали своя Deezer Premium абонамент, сумата ще се приспада от наличния баланс в картата им.

 

* материалът е предоставен от А1