*съдържание на Godeal24

GoDeal24 предлага най-ниските цени на Microsoft софтуер в кампанията да разпродажби 11.11 Sales Storm, така че можете да увеличите производителността си и да се насладите на предимствата на официални и оригинални Windows и Office продукти.

Можете да се сдобиете с MS Windows 11 KEY само за €15,11 и MS Office 2021 Professional Plus за само €39,99. Независимо дали искате да се насладите на най-новия Windows 11 или търсите най-доброто офис решение, не пропускайте тези невероятни оферти.

снимка: Godeal

Специални продукти с невероятни цени

В най-добрите продажби за тази година GoDeal24 е подготвила много продукти със специални цени без никакви купони. Просто ги вземете директно през този ограничен период, за да накарате компютъра ви да работи гладко.

50% отстъпка за Windows операционни системи: GOLE50

Windows 11 е новата операционна система на Microsoft, която е проектирана да работи безпроблемно с всички офис приложения на компанията. От по-добра поддръжка на виртуалния десктоп до интеграция с Microsoft Teams, Windows 11 е тук, за да бъде най-добрата операционна система. С Windows 11 ще се насладите също на нови и подобрени джаджи.

62% отстъпка за пакет от Windows и Office: GOLE62

Друга специална отстъпка, от която можете да се възползвате, е като закупите в комплект Windows операционна система и Office пакет. Така например, можете да получите Windows 10 Professional и Office 2021 Professional само за €45,22.

62% отстъпка за други Microsoft продукти: GOLE62

Освен това в GoDeal24 ще намерите множество продукти на Microsoft, като различни версии на Office, Project и други. В момента можете да закупите всеки от тях с 62% отстъпка.

Можете да се свържете с GoDeal24 по всяко време преди или след поръчката. За да го направите, просто изпратете имейл на адрес [email protected] и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата заявка възможно най-скоро.