Фотографията е истинско майсторство - да търсиш и да намираш красотата дори и в най-обикновените неща, да имаш око за фините детайли и да мислиш извън рамките. Преди години да станеш фотограф е било истинско предизвикателство - трябвало е да притежаваш солидно оборудване, за да се получат хубави кадри, достатъчно батерия, за да не те изостави апаратът по средата на фотосесията, да познаваш много добре техниката си и да умееш да реагираш бързо. И не на последно място - един от задължителните елементи, е да имаш богатo въображение. А когато то е вдъхновено от емблематичния стил на Leica, кадрите придобиват едно съвсем различно усещане.

Днес едно от хилядите улеснения, които имаме благодарение на новите технологии, е именно фотографията. Смартфоните се побират в джоба на дънките ни, а предимствата им са неизброими - отлични камери, изкуствен интелект, опции за обработка, дълготрайна батерия, видеозапис във високо качество и какво ли още не. Всички тези характеристики присъстват и в новата серия смартфони на Xiaomi, която включва 2 модела - Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro.

Емблематичното за серията Xiaomi 13T е, че тя е разработена съвместно с Leica. Смартфоните предлагат конфигурация с тройна камера, което позволява да обхванем още повече от красотата в нашето ежедневие. Моделите идват с два оригинални фотографски стила Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, които ще превърнат кадрите ти в истински Leica шедьоври.

Източник: Xiaomi

И така, ако фотографията е твоето хоби, вече не е нужно да носиш със себе си тежкото оборудване и обемните раници, в които то се съхранява, а това е още по-удобно, когато си на път. Ако все пак батерията ти започва да пада, може да заредиш телефона до 100% само за 19 минути, за да си сигурен, че няма да пропуснеш нито миг чак до вечерта.

Красотата е навсякъде и ние често я търсим в местата, на които пътуваме. Какво остава накрая, когато се приберем след почивка - спомени, които ако не сме запазили в снимка, с времето избледняват. Смартфоните от новата серия на Xiaomi няма да позволят това да се случи. Представете си, че мечтаете да отидете в Париж. Имате няколко свободни дни и решавате да го направите - вашата мечтана дестинация - вековна история, красиви забележителности, а във въздуха се носи аромат на любов и на прясно изпечени кроасани. Споменът как сте пред Лувъра в един страхотен слънчев ден се запазва в цялата си прелест, тъй като снимката с Xiaomi 13T или Xiaomi 13T Pro предава настроението изцяло. Забележителности, живопис, красиво поднесена храна - всичко това остава завинаги запечатано. 

Понякога само снимки не са достатъчни. Xiaomi 13T Pro е изключително подходящ за видеозаснемане. С видеото предадената емоция е още по-силна, точно като на филм. С негова помощ всичко, които заснемете, е в най-високо качество 8К, като гарантира, че всяка сцена, нюанс и детайл от видеозаписа са увековечени с качество на прожекция в киното с невиждани досега цветове и визуална дълбочина.

Xiaomi 13T Pro е създаден да предложи свободата на изразяване за всяка уникална визия. С избора на LUT стил в устройството можете да придадете на видеоклипа характерния си стил. Видео на уличен музикант пред Айфеловата кула? Защо не. Ще показвате на близки и приятели този забавен момент докато разказвате интересни истории от града на любовта.

Да гледаш снимки и видеа на малък екран понякога не е достатъчно. За да почувстваш емоцията напълно, таблетът Redmi Pad SE се заема с това със своя 11-инчов дисплей. С удивителното си контрастно качество, което предлага изключителни нива на детайл в най-тъмните и в най-ярките картини на екрана, както и четворните си високоговорители с технологията на Dolby Atmos, всяко видео ще се превърне в кино изживяване.

Източник: Xiaomi

Най-важното е, че дори да ви отнеме повече време да прегледате всичко, здравето на очите ви няма да е притеснение, защото Redmi Pad SE се отличава с това, че не натоварва очите. Сертификатът TÜV Rheinland с намалена синя светлина удостоверява, че прекомерното използване не води до зрителна умора. Така че, когато приключите със снимките, може би е време за онзи сериал, който искате да гледате от доста време насам. Redmi Note SE тежи едва 478 грама, което го прави изключително лек и удобен за носене. Дори и да сте извън работна среда, ще успеете да отметнете всяка задача.

Освен всичко това, батерията на Redmi Pad SE е създадена да издържи цели 14 часа при гледане на видеа, а в свободното ни време всяка минута може да се превърне във впечатляващо кино изживяване. Картината ще е наситена с цветове, звукът - кристален и всичко това ще ни пренесе в една нова реалност.

Източник: Xiaomi

Снимането, видеозаписът, а след това преглеждането на творенията е един процес, който отнема много време, усилия, внимание. Майсторството във фотографията означава най-усъвършенствани умения, а пътят към него започва с Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro. Телефоните, разработени съвместно с Leica, позволяват да запечатаме красотата около нас с технологията и качеството на истински фотоапарат, а Redmi Note SE позволява да ги гледаме на по-голям екран, който е създаден с мисъл за здравето на очите ни. Компактен, лек и удобен, той ще ни бъде от полза във всеки момент от нашето ежедневие.

Съдържание на: Xiaomi