Ако умеем правилно да планираме средствата, които изразходваме за определен тип услуги, то можем да наложим така търсеното и желано от всички нас спокойствие, когато говорим за сигурна и надеждна финансова стабилност. Тук обаче не трябва да изпадаме в някакви крайности и да "цепим" стотинката на две, а по-скоро да умеем да намерим онзи правилен и точен баланс в нашите разходи, който да ни осигури всичко, от което имаме нужда и то без да се лишаваме от задължителното.

Телефонните ни разговори, както и потреблението на интернет, определено са онези услуги, които са изключително важни в съвременното ни ежедневие. Благодарение на смартфона ни комуникираме с приятели, информираме се за важните неща, образоваме се, планираме бъдещите си екскурзии, изкарваме си прехраната и т.н. Затова е важно да успеем да открием най-подходящия и правилен план, с който тези ежедневни потребности да не натежават допълнително на джоба ни.

В тази ситуация можем да разгледаме предплатените мобилни пакети от Yettel, които ни дават свободата да създадем и персонализираме най-важните и предпочитани за нас мобилни услуги. Ако този месец сме планирали, че ще изпратим повече смс-си отколкото в предишния, спокойно можем да добавим допълнителен пакет за тази услуга, който да ни осигури нужното спокойствие, че използваме и плащаме само за това, от което имаме нужда.

Друго значимо предимство, което можем да открием в предплатените мобилни пакети на Yettel, е свободата, която осигуряват. Ако решим да не презареждаме картата един месец, то това е напълно възможно - с удобството на предплатените пакети не се обвързваме дългосрочно за използване на тази услуга, като заплащаме само за това, което използваме.

В заключение можем да кажем, че предплатените планове са едни от най-подходящите и удобни инструменти за наистина персонализирано мобилно изживяване. С тях създаваме перфектния мобилен план според нашите нужди, който успешно се "нагажда" спрямо нашите очаквания и възможности.

Всички оферти на Yettel можете да откриете на сайта на телекома.

 

* съдържание на Yettel