Дигиталният портфейл на българската компания iCard АД се присъединява към семейството на AppGallery още в началото на 2020 година, а през юли същата година е завършена пълната му HMS интеграция, която дава възможност на притежателите на нови Huawei смартфони, като наскоро обявените Huawei nova 10 Pro и Huawei Mate 50 Pro, да се възползват от всички възможности и услуги, които той предлага. Те са наистина много, а най-новата е възможността за издаване на елитната карта iCard Metal Brass Edition, с уникален дизайн в класическо черно с медни и месингови нюанси.

Как да я поръчам?

Можете да поръчате картата си през приложението от телефона и тя да бъде директно доставена до дома ви. Самото приложение освен това дава възможност да ползвате две безплатни и да закупите допълнителни виртуални карти, за да управлявате онлайн абонаментите си и да пазарувате безопасно в интернет. Сами, в реално време, можете да откривате допълнителни платежни сметки с персонален IBAN и без такса обслужване, както и да изпращате банкови преводи до сметки в България и по цял свят. Дигиталният портфейл поддържа NFC разплащания с телефона и осигурява участие в програма за лоялност с над 300 обекта и отстъпки до -35% - iCard Welcome. Сред функциите, които предлага, са още плащане на данъци, на комунално-битови задължения, покупка на автобусни билети, застраховки и много други.

снимка: Huawei

Кой стои зад iCard Metal Brass?

Всичко гореописано и още много е разработка на iCard АД - българска компания, основана през 2007 година, която се ползва с доверието на над милион и половина потребители в България, Италия, Румъния, Германия, Франция, Великобритания и редица други европейски страни. Днес iCard присъства на над 30 пазара в Европа, обработва средно 100 млн.бр. транзакции годишно, има над 10 млрд.лв годишен оборот, има зад гърба си издадени над 4 млн.бр. платежни карти и 2,5 млн. сметки за електронни пари.

И днес ви кани да изтеглите приложението iCard, ако все още не сте, и да се присъедините към премиум клуба от притежатели на iCard Metal Premium и да покорявате света всеки ден.

 

* съдържание на Huawei