* Съдържанието е предоставено от KIVI 

Европейският производител на смарт телевизори - KIVI, акцентира върху иновации и полезни функции в своите продукти. Ако обичате интензивно гледане на ТВ съдържание и сте фен на спорта, по-специално на футбола, няма как да не се възхитите от вградените технологии, които те предлагат. 

Източник: KIVI

KIVI положи сериозни усилия, за да направи ТВ картината на своите продукти ярка, плавна и наситена, а това е особено важно при гледане на динамични сцени в екшън филм или при гледане на футбол. Допълнителните функции подобряват потребителското преживяване и ви помагат да извлечете максимума от предпочитаното от вас съдържание. Някои от опциите работят автоматично, докато други могат да бъдат включени и регулирани ръчно от настройките. 

Източник: KIVI

А ето и технологиите, които са включени в продуктите н KIVI. 

MEMC

Технологията MEMC е включена в телевизорите на KIVI специално за гледане на спортни събития и динамични сцени във филми. Тя автоматично анализира качеството на картината и добавя необходимия брой кадри, за да направи движенията на екрана да изглеждат по-плавни, с по-ясни детайли. Програмата анализира посоката и скоростта на изображението и настройва броя на кадрите към честотата, необходима, за да накара топката и играч на терена, например, да се движат без трептене или замъгляване. 

Източник: KIVI

HDR

KIVI телевизорите поддържат HDR не само за видео от външни носители, но и за стрийминг съдържание. Така че можете да се наслаждавате на гледането на мачове с максимална яснота и от телевизионни приложения. Съдържанието с висока резолюция се разпознава автоматично от телевизора и няма нужда да влизате в настройките.

Ultra Clear 

Ако гледате мачове по кабелна или сателитна телевизия, технологията Ultra Clear може да подобри картината до 4K качество. Изображението става по-ясно и с повече детайли, с изравнени и изгладени остри цветни преходи. Може да настроите тази функция според вашите предпочитания, за да постигнете най-приятното изживяване при гледане.

Източник: KIVI

Super Contrast Control 

Технологията Super Contrast Control на KIVI създава дълбока и триизмерна картина. Тя ви позволява да регулирате и персонализирате контраста на целия екран или части от него. Може да забравите за размазаната картина без дълбочина. С технологията Super Contrast Control ще превърнете излъчването на футболния мач по спортния канал в холивудски екшън блокбъстър.

Източник: KIVI

Max Vivid 

Технологията Max Vivid, която регулира яркостта и наситеността на цветовете, ще направи картината по-жива. Счита се, че човешкото око може да различи най-голямата гама от оттенъци в зеления спектър. Може да тествате това с футболния терен, използвайки Max Vivid, докато гледате мач. 

Допълнителна опция: игрови режим (Game Mode)

Източник: KIVI

Ако следите футболните битки с геймпад в ръцете си, примерно с най-последната версия на FIFA за конзола, KIVI предлага специален игрови режим. Той оптимизира настройките на вашия телевизор за по-добро гейминг изживяване. Картината се изобразява на екрана с необходимата честота на кадрите и без забавяне. Това означава, че латентността между изпълнението на действие в играта и неговото изобразяване на екрана е напълно минимизирано.

Посетете уебсайтовете на партньорите на KIVI за повече информация за цените на смарт телевизорите от KIVI: A1, Ozone, Technomarket, Technopolis.