* съдържание на Godeal24

Windows 11 привлече голямо внимание след пускането му през октомври 2021 г., особено защото имаше различен от предишния интерфейс на Windows и различни детайли. Microsoft обеща значителна актуализация в края на февруари 2022 г. и сега много хора са любопитни да изтеглят Windows 11 от някои малки уебсайтове.

Това обаче е много опасно, тъй като е вероятно тези пакети за изтегляне да съдържат злонамерен софтуер, да откраднат вашата лична информация, пароли за акаунти и банкови транзакции. Повечето от тях са пиратски версии, които не само излагат компютъра ви на голям риск, но и лично ще се сблъскате с някои проблеми. Ако искате да имате легално и оригинално, безопасно копие на Windows 11, тогава можете да проверите офертите на Godeal24!

снимка: Godeal24

Сега, когато е активна Специалната оферта на Godeal24, можете да вземете Windows 10 само $6.22 Per PC и Microsoft Office 2021 само за 37.34$. Още популярен софтуер на Microsoft се предлага на най-ниска цена - Windows 10, Office 2019, Office 2016 и др. Сравнете официалните цени, което ще ви помогне да спестите много пари! Спестете до 62% отстъпка за Windows OS и MS Office в тази разпродажба!

Microsoft Office и Windows OS, всички горещи оферти на НАЙ-НИСКИ цени

Ако изграждате нов компютър и не разполагате със съществуващ лиценз за Office, тогава няма да съжалявате, ако започнете с версия 2021.

50% ОТСТЪПКА за Windows - ДА, САМО НА ПОЛОВИН ЦЕНА! (с купон: GOLE50)

Вижте още оферти за Windows >>

НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ НА СОФТУЕР ЗА РАБОТА И ДОМА! (с купон: GOLE62)

Вижте още оферти за Office >>

Софтуерни инструменти за вашия компютър

Още софтуерни инструменти >>>

Godeal24 е онлайн магазин, който продава на световния пазар ключове за операционни системи, офис софтуер и игри. Обслужва клиенти от няколко години. Винаги поддържа концепцията за клиента на първо място, като им предлага най-добрите продукти и услуги. За по-добро потребителското изживяване, процесът на пазаруване в Godeal24 е максимално опростен. След плащане кодът за активиране на софтуера заедно с подробни инструкции се изпращат до пощенската кутия на клиента в рамките на няколко минути. В процеса на инсталиране и използване потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Godeal24 по всяко време, ако имат въпроси - екипът е онлайн 24/7 (имейл за връзка: service@godeal24.com). Ако искате да научите повече за Godeal24, можете не само да влезете в уебсайта чрез горните връзки, но и да проверите реалните отзиви на повече потребители в Trustpilot.